Det är tufft nu....

Har idag pratat med kliniken och kunnat stoppa kremeringen av Elsa då vi vill obducera eftersom ingen diagnos är fastställd....vi vet just inte nu vad det var som var fel på henne. 

Det känns fruktansvärt att lilla Elsa inte finns längre.....😥 Vi hoppas nu att vi ska få svar efter obduktionen så att vi kan gå vidare. Har pratat med de andra valpägarna för att lugna dem att de inte behöver vara oroliga.

Den diagnos som kom på tal igår stämmer troligen inte alls och har dessutom inte fastställts av veterinär. Det är nu såklart oerhört viktigt att vi får svar på om det är något som är genetiskt med tanke på de andra valparna och även kommande valpar. Vi kommer inte våga para förrns vi har svaret.

Det kanske låter "fjantigt" att bli så berörd men här fälls det tårar hela tiden och ni som hängt med vet att Elsa var vår lilla favorit och den hund som vi egentligen inte ville sälja.....men vi kan ju inte behålla alla valpar....men med facit i handen borde vi gjort det...vi önskar så att vi fått chansen att ta tillbaka Elsa INNAN de avlivade henne😰

Så nu väntar vi.....

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229