Det blir aldrig som planerat.............

Frånsett att jag hade en skön ledig dag i går så har min rygg pajat IGEN......men det är så det är. Det som alltid gör mig frustrerad är att hästarna blir stående flera dagar :-(

Jag kan stå och gå men har jävligt ont hela tiden vilket gör att alla muskler krampar till slut.....inte bra men oundvikligt. Det som sker är att diskarna är slut (diskbråck) och kotorna ligger för tajt emot varandra. Och när musklerna krampar av smärtan så är det väldigt svårt att hänga i bänken och försöka lätta på trycket mellan kotorna.......eftersom musklerna är i kramp. Jag äter muskelavslappande men det hjälper ju inte fullt ut tyvärr. Men det brukar lätta efter några dygn med lite tur ;-)

I morgon kunde i alla fall Elin rida och då får vi prioritera Baggis och Aggish, Rox har gått hela veckan så hon får vila nån dag. Förhoppningsvis kan jag kravla mig upp igen på hästryggen framåt Söndag ;-) Det var längesedan sist nu så man får vara glad för det :-)

I dag kommer Siggis och Linda hit så det blir lite bäbis-tid med Siggis :-) Sen åker vi bort till sis och badar.....om jag lyckas ta mig ned i poolen vill säga ;-) Sen ska jag hem och sova på eftermiddagen några tim innan jobbet i natt. Ja så ser det ut nu och roligare är så blir det inte ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229