Det blir så bra..........

.......bara det kommer lite ljus :-) Sol även idag och jag kunde inte vara lyckligare :-) Lena hörde av sig,eller det var jag som hörde av mig till henne kom jag på....hahaha, men hon kom upp och följde med ut på Aggish i alla fall. Vi tog en skritt-runda som både Aggish och Biggi behövde. Aggish för att han vilat och bara gått 2 dagar och Biggi för att han haft ett par tuffa pass de sista dagarna. Solen sken, det var +8 grader och helt galet så mkt lättare livet blir då :-)

Båda pållarna kändes fina och det var mysigt att rida en tur med Lena för det var väldigt länge sedan. Ella red ut strax före oss och vi lyckades att INTE mötas i skogen....mest för Lizzas skull då Ella har fullt upp med Lizzas energi nu ;-) Men på vägen hem dök hon upp en bra bit bakom oss och Lizza tyckte att de skulle ikapp oss.....Ella valde att kliva av och leda henne.Det passade bra för de hade gjort ett hyggligt fyspass och hon var rätt svettig så då fick hon skritta av ordentligt. Ella och Lizza, de är SÅ bra för varandra och kompar super tillsammans.Ella har verkligen fattat hur Lizza funkar och orkar med henne ;-) Det är nog inte så många som förstår att Lizza kan vara ganska krävande i hanteringen.De flesta har bara sett henne på hoppträning och på tävlingsbanan då hon uppför sig exemplariskt.....det är ju där hon helst vill vara. Hemma är hon sådär att ha att göra med, inte dum alls men ganska krävande då hon har många issues och stor personlighet.Det går liksom inte att köra sitt eget race utan hon är verkligen den man måste samarbeta med och gör man det så får man en superhäst. Ja de har i alla fall funnit varandra :-)

Är klar med stallet också vilket jag va redan 19.30 så nu kan man krypa ned och dra in klövarna ;-)

I morgon rider Elin Aggish och jag ska tömköra Biggi för det behöver han ;-) Maken ska hämta sågdus så vi kan "bädda nytt" i ligghallarna och sen ska vi mysa till det med bakad potatis i morgon kväll :-)


Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229