Det blir tårta :-)

Jossan får bjuda på tårta :-) Hon flög av Guiness idag på hoppträningen....hahahaha. Ja eller NU går det bra att skratta eftersom vi vet att det gick bra men innan dess tänkte jag bara "shit nu slog hon ihjäl sig"....jag såg inte när hon flög för Rox stod ivägen så jag hörde bara hur det brakade till. Trodde först att hon landade i staketet och flög över på andra sidan men det gjorde hon inte som tur va.Det blev en rejäl lårkaka och sen blev hon nog lite mörbultad.Det blev något missförstånd för Guiness tänkte vänster och Jossan tänkte höger.....så det blev vänster-höger-vänster-höger.........och sen flög Jossan ;-)

Men innan dess gick allt bra.....hahaha. Jag hade träning för Jossan och Anna och de fick slita lite med sin balans och koordination idag ;-) Stå i lätt sits i skritt utan tyglar....de fick kämpa på ganska bra och det var mer än välbehövligt. Efter det fick de trava och rida lätt vartannat.Jossan försökte "fuska" först och sitta ned två och stå ett....hahaha....men den gubben gick INTE ;-) Nej då,de var jätteduktiga båda två och kämpade bra.

De fick hoppa på samma hinder som vi hade på P&J:en i onsdags fast väldigt lågt. Vi ville kolla av Aggish lite, hur han skulle reagera på hinder nu efter snart 1½ år. Men idag var det roligt, han hade jättekulr och taggade till en del trots att det såklart inte var mer än 40-50 cm. Men det handlar mest om för hans del att han ska bygga självkänsla och tycka att det är roligt igen :-)

Anna har lite balans att jobba på men hon fick hålla i manen idag. Aggish är inte så lätt att följa heller och man måste ha väldigt bra balans och kroppskontroll för han blir lätt skärrad när ryttaren kommer i obalans.

Guiness trummade på så snällt och jag var tvungen att höja ett snäpp för han tyckte det dög att trava över 40 cm....latmask ;-)

Vi ska försöka få till så att de alla tre får en träning varje vecka men problemet har varit min brist av tid dessvärre. Men vi ska försöka få rutin på det framöver.

Vi har plockat undan alla hinder så nu hoppas jag på att det kommer en skvätt regn i natt så att jag kan harva banan i morgon. Det är så torrt nu och banan blir snabbt hård så liiiite regn så blir den optimal.

I morgon bitti ska Lena följa med ut i skogen på Guiness. Vi ska försöka ta det tidigt innan värmen och alla flugor kommer ;-)

Nu i kväll har vi badat i Jacuzzin.....fasiken va den behöver kloras.....men vi har glömt bort det så den va lite disig i vattnet kan man säga ;-)

Nu är det dags för sängen för min del. Man är ju en kul människa som går och lägger sig tidigt en lördagskväll ;-) Men va fan....har man varit uppe vid 7 och sen röjt nästan hela dagen så längtar man till sängen :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
opsidejsi!! Som det kan gå!
nouw.com/brieditiseventing
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229