Det där med att sova...........

Det gick sådär kan jag säga.....eller visst har jag sovit men jag har varit lika mkt vaken.Vid 06 tröttnade jag och gick upp. Det är frostigt som bara den ute och det är inte särskilt bra för vallen.....hoppas nu inte att den frusit. Vi tappade 50% av skörden förra året så vi vore oerhört tacksamma ifall vi kunde få en "normal" skörd i år....

Det e träning idag och jag e supertaggad. Just nu vill jag hopp eller derssyrträna VARJE dag om jag fick välja😃 Men jag står fast vid att hästen behöver gå i skogen på annat underlag minst lika mkt som på ridbanan så i morgon blir det skog och på fredag däremot ett par språng.

Det är tid för att förbereda för meeting i sommar. Vi har två meeting a 4 dagar och det tar kraft på Lizza så vi måste börja ladda redan nu.

Lizzas närmaste säsong ser ut som följer:

13/5 Norrtälje

21/5 Suderbys

4/6 GLR Puser

29/6 Vingåker 4dgr

21/7 Udden 3dgr

Sen får vi se lite, det är långt fram Augusti så vi håller lite på det 😜 Klasser bestämmer jag vartefter och hur hon känns. det är så himla korkat att Sverige inte kan ta efter internationella tävlingar där man anmäler till tävlingen istället för specifika klasser. Det är alltid svårt att veta EXAKT vad som blir lämpligt att starta så långt i förväg. Och jo jag vet att man KAN ändra klass men det blir så förbannat mkt pengar om man ska flytta klasser på plats.

Hade velat åka till Öland men det är lite för omständligt för dels har jag ingen groom och dels är det studenten där jag förväntas närvara.....så det får jag såklart göra ;-) Men nästa år är det ingen som tar studenten så då kanske vi kan åka.Gillar Öland 😃

Nu ska jag ta tag i dagen :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229