Det där med massage...sa Agge ;-)

Lång dag idag och lång kväll. Ellen och jag har varit i ridhuset i kväll där jag tömkört Agge. Han blir ju "gärna" lite spänd och framför allt i länden så lite tömkörning kommer det att bli framöver. Han verkade tycka att det var en bra aktivitet ;-) Så på slutet slappnade han av ordentligt även om det tog en stund. Lång låg hals :-)

Ellen red Rox och hon har börjat bli lite "uppstudsig"...hahaha...nä kanske inte så men jag tror att det börjar bli dags för lite vila för hennes del. Hon vilade bara 2 veckor i somras och sen har vi kört på. Hon går dock inte mer än 4 dgr/v och ibland 5 men det märks att det börjar bli lite "myrornas krig" i skallen på henne och vi ska inte rida oss till en onödig låsning hos henne för att det blivit för mkt för henne. Vi ska göra de sista hoppträningarna och sen blir det vila för henne. Men hon va fin idag trots allt.Hon orkar inte riktigt hålla ihop hela tiden och då blir det några tillfällen då huvudet liksom "planar ut" på henne ;-)

När vi kom hem igen höll maken på som bäst att gräva ur i hagen där det fasiken nästan varit "sankmark" och man har sjunkit ned ända till knäna....nästan. Men nu hade han grävt ur som sagt och lagt på gruset som vi beställt hem. Det blev superbra och nu kanske jag törs ringa hovis och få på Lizzas ringsko igen ;-)

Agge fick massage och idag njöt han ordentligt.Sen på med BoT ryggvärmare,Arnika och innetäcke.Så får han ha det under natten så han slappnar av lite. Sen fick han hö i hönät i kväll. Han trampar runt och både bajsar och kissar i sitt hö vilket blir himla dumt eftersom han verkligen behöver sitt hö....så vi testar med hönät nu. Han verkade gilla det bättre så vi får se om han ätit upp i morgon bitti. I morgon får han vila eftersom jag ska bort i morgon kväll också.


Och nu ska jag hoppa i säng innan klockan blivit hundra. Upp 5.45 i morgon igen....;-) Ellen rider Rox i morgon också och sen får hon vila på Lördag eftersom det är träning på söndag.

Jag ska presentera Agge i ett eget inlägg bara jag får tid att sätta mig ned och skriva....kanske i morgon ,vi får se ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

westyarnhillside
westyarnhillside,
Tack 😊 Ja det är jättefint 😊 Maken och jag har byggt det tillsammans....det var en gammal ko-lagård innan. Ska faktiskt göra ett inlägg med bilder framöver hur det såg ut förut.
nouw.com/westyarnhillside
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
wow igen . Ni två verkar jobba grymt bra ihop. det skulle vara jätteroligt att se 👍
nouw.com/fia_jungdalen
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Wow vilket fint stall du har 😍
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229