Det där med storlekar nu IGEN....

Lizza har,som alltid på vintern, fått skav bak precis nedanför hasleden...på utsidan...precis mellan själva hasen och knävecket. Lite svårt att förklara men det är samma VARJE år och ingen...INGEN har kunnat ge en förklaring på hur det uppkommer?!? Vi håller på att bli gråhåriga på hur fasiken hon lyckas med det. Det finns absolut inget att skava sig på i boxen.

Hur som helst gissar vi att det beror på hur hon ligger.....på något jäkla sätt kryper hon ihop med frambenen så nära bakbenen att hon med skorna skaver upp sår. Det ser likadant ut på båda sidorna....och det är INTE golvet för det är mattor i alla boxar och en ordentlig spånbädd. Boxen är inte för liten för den är nästan 16kvm.

Skit samma för det vi måste göra är att se till att vi skyddar det på något vis och då är ju hasskydd ett bra sätt....OM det funnits NÅGON annan storlek på saker i det här landet är till shettlandsponnier...grrr. Jag blir fan dåre på alla dessa s.k. "fullstorlekar" som inte ens passar till en normalstor häst!!! Och nej....Lizza är INTE så extremt stor att hon inte kan ha fullstorlek för det har hon på allt annat....nästan ;-) Eller XF brukar hon ha.

Men hur sjutton gör alla som har kallblod?!? behöver de aldrig några skydd till sina hästar?!? Är hela hästvärlden bara till för dessa små framavlade "sporthästar" ?!? 

Och skulle man råka hitta ett skydd som FINNS i XF eller XXF så nog faaaan e det slut och finns bara i S eller M....ja jag ÄR skitirriterad för jag e så less på att sitta flera timmar på nätet för att leta och hitta....INGENTING.

Problemet kvarstår och jag har just nu ingen lösning......skiiiiit säger jag bara!!!!!!!!!!

Nu jobbet....

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229