Det funkar :-)

Min hemmagjorda bettlyftare verkar fungera på Aggish :-) Så det va bra och nu väntar jag på den jag beställt. Han var väldigt mkt mer still i munnen och verkade inte alls lika besvärad som annars,himla skönt.

Reservridhuset va ledigt frånsett en tjej som red lite på en unghäst men det va inga som helst problem att samsas. Aggish va sitt vanliga jag och höll på att skita ned sig för precis allt,sig själv i spegeln,uppsittningspallen, 3 bommar som låg i ett hörn, min jacka som hängde på sargen, en skottkärra som stod i ett hörn....hahaha, han är makalös. Men han slappnade nästan av till slut, eller i alla fall så pass mkt att han kunde fokusera på arbete ;-) Det var ganska stor skillnad att rida honom MED kontakt och stöd på bettet :-) Min ridning blir också så mkt bättre när jag får honom att ta stöd och inte släppa bettet hela tiden.

Det var en ko eller nåt som var utanför ridhuset som vrålade som bara den hela tiden, den lät så ensam och jag undrade varför han vrålade hela tiden. Tjejen berättade att det var grannens en kalv som rymt och irrat runt i bygden i 2 mån?!? Men ägaren verkade inte bry sig och nu hade den kommit till dem för den hade ingen mat......stackars lilla kalven :-( Det är ju westernryttare som har det här ridhuset så jag föreslog att de kanske kunde ta honom med lasso men de hade försökt utan att ens lyckas komma i närheten. Man kanske skulle ta mamman och köra dit henne så kanske kalven vågade komma fram. Ja inte vet jag, men jag tycket så himla synd om lilla kalven som irrat runt i skogarna alldeles ensam och utan mat :-(

Nu är jag klar i stallet och ska äta lite.Maken kämpar på med sovrummet och det tar sig även om det är en del kvar att göra. Men vi börjar närma oss att kunna börja sätta väggar snart i alla fall :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
När kon inter har kalvat än då brukar den kallas för kviga 😊
nouw.com/simonandersson
Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Fy vad det gjorde ont i hjärtat på mig att läsa om lilla kalven 💔😕
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229