Det går framåt :-)

Planen idag sprack ordentligt. Det lovades bra väder idag.........tror ni det blev bra väder.........knappast.När klockan va 09.15 så slutade det regna och då var det liksom lite försent att flänga iväg....eftersom Åsa kom kl 10. Så behandling och promenad idag med Agge också. Rox va nog inte ute igår....eller jag vet inte men jag tror inte Ellen gick med henne i regnet ;-) Men hon gick "normalt" idag i alla fall. Eller så normalt man kan begära av henne just nu ;-)

Agge var BETYDLIGT mycket bättre i kroppen idag mot förra gången.Inte alls ont bak och betydligt mkt bättre i länden. Fram i bogen var han också mkt bättre.....eller ja allt var betydligt mkt bättre kan man säga. Han har börjat bygga sin överlinje redan trots att vi egentligen inte trimmat. Däremot har vi klättrat och skrittarbetat mkt vilket märktes tydligt. Stretchen har gjort stor skillnad och hans "knixar" är nästan helst borta :-) En annan häst med andra ord ;-) Så härligt att se hur han njuter av behandlingen nu vilket han inte gjorde från början eftersom han hade lite för ont för att kunna njuta.

Stallet klart och de har fått sin lunch både inne och ute. Jag ska äta lunch,duscha och sen åka till jobbet. Eventuellt har jag en kul sak på G i början på Januari....vi får se,återkommer om det ;-)

I morgon ska Ellen promenera Agge vid hand eftersom han behandlades idag och på fredag försöker jag komma i väg till ridhuset. I helgen ska vi både klättra och galopparbeta med bommar.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229