Det går så fort

Dagarna,de går så fort och jag minns knappt från en dag till en annan vad jag gjort mer än att det är massor ;-) I går ....hm....jo Anna red sm sagt Rox. Hon fick rida tillsammans med en annan "Anna" som kom för att rida Guiness. Planen var att jag skulle följa med på Aggish men klockan tickade på och Guiness skulle verkas kl 10....så innan det var dags att rida så var det typ lunch och temperaturen steg till nästan +30......och miljoner blinningar. Så det var INTE väder fär Aggish ;-) Det är en ren plåga för honom att hantera alla dessa odjur så han slapp.Det blev Rox som slog följe istället. Biggis och Aggish fick istället komma in några tim för att svalka sig.

Det gick bra med den nya Anna och Guiness så hon kommer i veckan också och rider. Det blir nog bra, hon verkar ansvarsfull och har haft egen häst i massa år (kallblod) och gillade Guiness dessutom :-) Jag är ju extremt noga med att man sätter hästen först och inte prioriterar annat för stunden bara för att det råkar vara roligt och hon verkar vara en som vet vad som krävs att ha häst.

Sen va Anna-Sofia här med sina 2 barn och sin mamma och fikade :-) Mysigt och det är så trist för vi hinner aldrig ses ordentligt. Vi susar förbi varandra på jobbet (eftersom vi jobbar ihop) men man hinner aldrig umgås. Hon är verkligen den där "partner in crime" och vi har hamnat i situationer där vi verkligen fått lita på varandra vilket såklart gör att man får en speciell relation. Hon är en av väldigt få kollegor som jag VET skulle strida till sista droppen för att vi båda skulle komma hem efter arbetspasset......och DET är egentligen det enda som är viktigt-att man kommer hem!!!

Hur som helst,idag fick vi fika i alla fall och prata en god stund. Vi spånade på en idé tillsammans och vi får se om vi kan ro det i land ;-) I så fall blir det väldigt roligt :-)

I morse kom Lena och hämtade Elliot. Hon red "hem" honom till betet och sen hämtade jag henne. Under tiden harvade jag ridbanan....för igr när jag SKULLE harva så vägrade traktorn att starta och maken var iväg på titta-på-min-bil-träff i Slite.

Så istället gick jag loss med min trimmer och trimmade runt hela ridbanan och på lite andra ställen men det fanns tydligen mer energi kvar efter det (eller ilska.....hahaha) så jag hoppade på gräsklipparen och klippte gårdsplanen och hela trädgården.

Sen när maken kom hem så visade det sig att han glömt att sätta på kablarna ordentligt på polerna på batteriet........grrrrrrrrrr. Men jag fick ju lite annat gjort istället. Jo just det.....jag klippte ju gräset runt ridbanan innan på dagen också......och framridningasbanan.........och sen fortsatte jag lite till........och lite till.....så nu har vi en gräsbana också :-)

Hann med att hämta ut 3 paket i Klinte också :-) Mina nya stigbyglar, ett paket från Matsmart och min nya väst :-) Den satt som en sportmössa,jättefin och himla skön också :-) Lite varm för stunden men ja, det får man leva med ;-)

Och idag då, som sagt var Anna-Sofia här och efter det och efter att jag var halvklar med stallet har vi städat. Jag städade övervåningen och maken undervåningen..........och gissa vem som är snabbast....hahaha. Och nu har jag precis konditionsträna Aggish. Alltså jag vet verkligen inte vad som hänt med honom?!? Han är SÅ himla GLAD vilket såklart är jättehärligt men han är som en unghäst?!? Idag bockade han flera gånger på RIKTIGT. Jag blev så överrumplad så att jag först trodde han snubblade och höll på att gå omkull eller nåt....men han BOCKADE flera gånger på rad.....hahaha....tidigare har han "gungat" lite sådär,kör ned skallen och guppar lite men nu jääävlar brallade han på ganska ordentligt :-) Jag bara tjöt rakt ut (kärring-skrik).....hahaha. Och sen svävade han och taktade lite också....och det är stort för att vara Aggish ;-) Ja härligt att han verkar må så bra i sin kropp :-)

I kväll kommer min brorsson med flickvän.De stannar tills på tisdag vilket ju blir perfekt för jag är ledig fram tills på onsdag :-)Vi har inte setts på flera år så det blir himla mysigt.Han har ju gått i "mina fotspår" också i sitt yrkesval och har hunnit jobba 3-4 år också. Och hans flickvän har vi inte träffat ännu så det blir spännande :-)

Maken åkte precis iväg och handlade så jag ska sträcka ut min rygg i 10 min för det behöver den ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer