Det gick inte som jag ville idag.............

Blääää...va sur jag blir :-(

Linda skulle komma ned med bebben (Sixten) i kväll och vara över helgen.......dock missade dom båten(?!?!) Faaaaaaaaaaaan.............va surt säger jag bara. Men efter mkt dividerande så tar de båten i morgon bitti istället men åker då direkt ut till sitt hus i Svartdal så vi åker dit och hälsar på dem på Lördag istället. De kan ju inte tro att de kan bestämma heeeelt själv över Sixten....hahaha....det är vår Sixten också!!

Hämtade ut Aggish dressyrsadel och lade på den i kväll. Den är för trång för honom och jag behöver byta järn i den. Ska be Charlotta om hjälp att justera järnet och hon vet vart jag får tag i ett annat järn också. Så den får hänga några dagar tills Charlotta har tid att hjälpa mig.

Satt och pratade med en go kollega idag över en kaffe.......vi tycker samma kan man säga ;-) Vi kom avslutningsvis fram till en sak.........: faaaaan va många människor som är imponerade av sig själva ;-) Och man förstår inte hur de orkar att fokusera så otroligt mkt på sin egen person, hur de orkar att vara så lättkränkta hela tiden?!? Så med det sagt.........så är det otroligt skönt att ha kollegor som INTE är så, som fungerar precis som vem som helst och som har en hel del självironi ;-)

Va bara tvungen att kräkas lite.....hahaha, de flesta kollegor över lag är hur bra som helst......men så plötsligt smyger det sig in en och annan knallkork som bor´de varit någon annanstans....;-)

Aggishen har vilat idag och i natt står de inne faktiskt. Det slog om och blev plötsligt kallt igen (?!?) så de blev ganska nöjda då vi hämtade in dem ;-) Aggishen fick på sig ett fleece också.

I morgon är det klättring för hans del om det inte blåser orkan. Sen är det ju helg igen och träningar på Lördag morgon.Sen kommer "den nya medryttaren" hit på eftermiddagen också. Hon ska kolla på hästarna och så får vi chans att träffa varandra och se om det kan fungera :-) Det blir nog bra. Det kommer ju antagligen snart vara 3 hästar att rida var dag så jag behöver en duktig person som också kan komma loss och inte är så himla styrd av annat i veckorna...ja förutom jobb då såklart men jobbar gör ju alla och rida hinner man ju ändå ;-)

Och på Söndag har jag ju blivit "pålagd" ett uppdrag från den klubben där jag har ridhuskort......ja det är SÅ himla dumt så det inte är sant att man först ska betala träningen, sen betala för ridhuset och som grädde på moset ska man jobba gratis åt dem. I min värld är det galet men ja....skit samma, det blir inte fler gånger i alla fall kan jag tala om. Det blir så dumt för de tappar SÅ mkt medlemmar och elever på att de resonerat så insnöat. Men jag vet att man försökt tala dem till rätta och hitta ett bättre fungerande system men ICKE.....tror rätt många som styr klubben skulle behöva bytas ut....;-)

Och ja....nu kommer jag få skit igen men det ger jag fan i för jag säger vad jag tycker och det står jag för!!!!!!! Så kom igen bara ;-)

Nu ska jag sluta tjata och hoppa i säng ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer