Det närmar sig

Snart är det dags att fara över till Skåneland till Maria Hallring och Ergox2 :-) Åker ju på Torsdag eftermiddag så det blir direkt efter jobbet eftersom jag slutar 15.

Tror jag fått ihop det någorlunda med hästarna de här dagarna också. Anso är snäll och rider Biggi och Aggish rids av Linda och Anna de flesta dagarna. Biggi kommer att få vila över Lördag och Söndag men det är bättre det än att jag sätter upp någon annan och att det händer något. Sist jag satt upp någon annan när jag var bortrest så kom han hem ensam.....;-)

I går kväll/eftermiddag hade Lena tagit in hästarna och gjort klart Biggi så att det bara var att sadla :-) Det är SÅ mycket värt och spar SÅ mycket tid. Dock fick jag med mig Lena ut på Aggish så jag fick båda hästarna ridna innan det var kolmörkt ändå ;-) Glad att jag har Lena i stallet :-)

Biggi kändes nästan lite "loj" igår?!?.....han som ändå fått vila 2 dagar eftersom jag var så kass i helgen....men han blir alltid lite coolare då han har sällis även om han då inte vill gå i fronten istället ;-)

Efteråt fick jag istället lite tid över att röja av det lilla som var kvar att göra, höpåsar,mocka ur,byta vatten,torka av utrustning och sen lade jag om allas foderstat. Det började bli dags för det nu.

Sen var maken på möte i "rally-klubben" så jag fick ett par timmar ensamtid också ;-) Han kom hem sen vid 22-tiden och vi kollade på Farmen innan vi somnade.

I dag ska Anso hjälpa mig att rida Biggi eftersom vi ska på minnesstund för Fredrik i kväll. Jag hinner nog precis rida Aggish men det skulle bli körigt att hinna med båda.

I morgon måste jag packa in allt som skall med upp till Maria vilket är en flock sadlar ;-) Skall ha med 3 av mina egna och troligen Röskvas sadel också. Sen är det en till Ergo-sadel som skall upp till försäljning då ägaren sålt sin häst.

Känner ni också att det faktiskt är ljusare nu? Att det liksom går åt "rätt håll"? det känns liiiite lättare även om det fortfarande är mörkt på morgonen och mörknar fort så är det ändå liiiite skillnad :-) Visst är det troligt att vi får ett bakslag som det oftast blir i Januari-Februari men jag kan nog glädja mig lite åt att det är som det är NU i alla fall :-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer