Det solar igen :-)

Solen kröp fram här på morgonsidan och då MÅSTE man helt enkelt bli nöjd ;-) En dag som denna skulle man vilja svinga sig upp i sadeln direkt......men ICKE....måste jobba först ;-) 

Rox ska få ett trimpass idag men har inte bestämt mig för om jag ska ta henne i töm eller under ryttare....ska klura på den en stund ;-) 

Maken ska fortsätta med höskörden och idag vore det bra om det INTE regnade just av den anledningen......you never know....

Är så himla sugen på att komma ned på änget och fortsätta med vår naturstig.Det är galet mkt kvar att rensa men det är skitkul. Dock har jag "bölder" överallt efter sist då jag blev hysteriskt myggbiten....hahaaha. Skit samma för jag lider inte så värst av myggbett.Klart det kliar lite men ja, jag överlever ;-)

Det är lite frustrerande att maken och jag aldrig är lediga tillsammans så vi kan få saker gjorda HÄR istället för saker gjorda på andra ställen ;-) Men nästa vecka har jag semester men som sagt, då är maken hos Mårten :-( Jag får rodda med våra projekt här hemma på egen hand helt enkelt.

Och nu, nu ska jag åka till jobbet ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229