Det som skulle kommit i November..........

Jahapp....då kom det som skulle kommit i November ;-) Snö?! Det är väl sådags med snö NU?? Enligt SMHI skulle det regna i 24 tim från 9 i morse men i går kväll när jag åkte hem var det -2 så jag började ana oråd redan då......tog in grabbarna till frullen i morse och det såg rätt ok ut då så jag dressade på Aggish så fort han var klar..........vi hann dock bara 1 km innan det började droppa........på hans näsa och han blev mer och mer frustrerad för att till sist börja stegra....och stegra.......och stegra.......lilla skrutten :-( Ja när han börjar så är det ingen idé att ens försöka göra annat än låta honom komma till sans och låta honom gå med nosen in mellan frambenen. Han får riktig panikångest och vill varken gå framåt eller bakåt. Jag lyckades i alla fall bryta det så pass att vi kunde vända hemåt. Med andra ord blev det en ganska kort ridtur ;-) Precis lagom tills vi kom in i stallet så började det singla stora lovika-vantar på tvären och blåsa så jag lade ned verksamheten för dagen och kunde inte låta bli att ÅTERIGEN önska mig ett ridhus ;-) Men det kanske kommer.....man vet aldrig ;-)

Hann istället göra lite saker i stallet som släpat. Byltade på grabbarna täcken och mudboots och slängde ut dem i hagen igen. Ingen av dem var särskilt impade av snöandet och de trängde ihop sig alla 3 i ligghallen direkt. När jag sedan kom med höt så valde Elliot att komma ut och äta sin hög i korgen utanför hallen. De andra två stod kvar inne och tjurade med sina hö-högar ;-) Nej mina hästar är verkligen inga "ute-hästar". Jag får oftast "jaga" ut dem ur boxarna och sen vidare ut i hagen ;-) De skulle nog kunna tänka sig att stå inne 24/7 under den här årstiden om de fick bestämma ;-)

Kolla minen på Biggis....hahaha...."fy fan,jag går in igen"

Ni ser att de inte är speciellt impade av att bli utkastade i hagen igen ;-) Biggis står kvar och vill bara in igen, Aggish försöker genomlida allt som pickar på hans näsa. Elliot är nog inte lika missnöjd. Han är visserligen också inne-gris men inte alls på samma nivå som mina två ;-)

Nu är det dusch och sen i väg till jobbet. Vi tar nya tag i morgon och jag fortsätter att önska mig ett ridhus :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229