Det ständiga "I´m so happy"-fenomenet..........

Dressyrmorsorna skrev ett inlägg om varför man bloggar egentligen..........det finns nog många svar på det men deras var bland annat att de var så trötta på att ingen visar vardagen,slitet,skitiga hästar,skitiga ryttare, taskig outfit eller ingen alls.....och nu fick jag lite irr på det här med sociala medier och fasaden där.....

Jag är SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jävla trött på bloggare instagramare, youtubare......som ska ta den perfekta bilden med den "speciella" kameran, rätta ljuset....osv. Självfallet har det med fotointresse att göra men det är ju inte bara det....en fråga: vad har en halvnaken människokropp som poserar framför en spegel med någonting överhuvudtaget att göra? Och än mindre med häst att göra om man då driver en hästblogg. Ja och såklart kan jag skita i att läsa den bloggen men det kommer sporadiskt ett och annat inlägg där som är halvintressanta men nog fan är det en halvnaken kropp med i det inlägget OCKSÅ.

Jag fattar inte behovet av att visa upp sin kropp i perfekt posering? Why? Alltid med en putande rumpa,läppar,indragen mage och SÅKLART också photoshopad....;-) Och att se det är inte så svårt.Det är ytterst få som lyckas photoshopa så att det inte syns att man gjort det ;-) Och just DET säger vääääldigt mycket om en person.

Och det där med att ständigt ha en följeslagare som filmar och fotar åt en?!? Hallåååå, kom in i matchen,verkligheten....alla vi som håller på med hästar VET att livet inte ser ut så.Ingen av oss är idioter.

Ett par tim i stallet och på hästryggen ger inte de bilderna....jag LOVAR ;-)

Nu blev jag lite irr men det är för att den bilden som alla de människorna visar ger yngre människor total panik om hur de måste vara, se ut osv. Och sen tror varenda ungdom idag att de ska bli rika som influenser eller bloggare eller youtubare........VAKNA!!!!

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

stallhörnan
stallhörnan,
🤣🤣🤣🤣 På pricken! 👍👍👍
nouw.com/stallhörnan