Ditt och datt

Blandad dag. VI for en sväng till människobyn för att handla småsaker som vi behövde. Jag hade blandat ihop dagarna så det var inte idag jag hade träning...hahaha....det är i morgon. Blir lite knasigt med dagarna när man e ledig på fredagen för hela dagen i dag har det känts som Söndag ;-) I alla fall har Anna varit här och ridit Dollar. Hon hade en kompis med sig också som lånade Guiness så de red en ganska lång skön runda i skogen.

Vi har pillat med lite småsaker hemma på gården och nu i kväll har vi varit hos sis och käkat och babblat i timmar. Jag va hemförbi och tog in och fodrade hästarna men åkte tillbaka sedan.

Nu e vi i alla fall hemma och ska hoppa i säng. I morgon däremot har jag träningar ;-) I dag vilade Aggish och i morgon ska han ut på roadwork på eftermiddagen. Så himla mkt annat spännande har det inte varit idag faktiskt. Det har ju varit väldigt grått och regn/snö har hängt i luften men det har inte kommit något i alla fall och jag hoppas VERKLIGEN inte att det gör det heller. Ridbanan har nästan torkat upp så jag vill INTE ha nåt regn eller snö heller för den delen.

Gonattis ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229