Dressyr

I kväll fick jag en plats att träna dressyr.Inte på samma ställe som "vanligt" men med samma tränare :-) Det blir lite längre att åka men det funkar. Jag hoppas fortfarande på att få en plats i morgon också här hemma i ridhuset. Jag åker vid 16.30 i kväll vilket öppnar upp det för att kunna åka till ridhuset med Rox under dagen..........hon kommer troligen vara mer i luften än på marken ;-)

I dag går anmälan ut för nästa tävling också. Jag kommer inte att anmäla dit. Jag känner att vi behöver mkt mer hoppträning för att känna att vi synkar 100% och det har varit alldeles för mkt inställda träningar på grund av väder,resor,förkylningar osv. Men det e så det är.Det som är trist är att säsongen här på ön är väldigt kort och det är nog bara 12 tävlingar under hela året.....men vi ska ju över vattnet sen och tävla så vi får nog vår del ändå ;-)

Vi hade behövt några P&J innan men det har skitit sig varje gång av samma orsak som ovan tyvärr....men det är bara att gilla läget. Vi tränar på istället ;-)

Nu när man kollar vädret finns inte en snöflinga i sikte men lik förbannat kommer det in stora tjocka moln som inte KAN innehålla annat än snöhelvete......det är klass 1 varning här vilket kommer innebära 7-8 sekundmeter....inte särskilt hårt väder så jag vet inte varför de lagt en klass 1 varning?! Men jag hoppas vi kan komma iväg i kväll i alla fall.

Inväntar ett spännande paket också som jag sugit på väldigt länge......återkommer om det ;-)

Min förkylning, eller vad det nu är, stretar på. Snoret verkar aldrig ta slut och skallen känns som en bomullstuss ;-) Jag har tillfällig tinnitus och det susar konstant i skallen. Men som maken sa...."det är du är inte ensam om"....what??????? är jag inte ensam om detta?!? Jag trodde jag var den absolut enda i landet som var förkyld..........höhöhö. Men sådär säger han bara för att han är rädd att jag ska vara sjukare än han vilket nog aldrig händer...hehehe. Man får liksom inte glömma honom, att han faktiskt OCKSÅ är förkyld ;-)

Vad är det ens för kommentar?!? Du är inte ensam om det?!? "Jag har cancer"...."det är du inte ensam om"...........fel kommentar i sammanhanget kan man lugnt säga. Den kommentaren fäller man väl då någon känner sig ensam om ett problem och inte VILL vara ensam om det.......eller?? Den ska väl sägas för att möjligen ge tröst i sammanhanget?!? Killar säger jag bara.............;-) Ibland har de förmåga att säga fel saker vid fel tillfällen ;-) Well, bara en reflektion. Min make är bäst på det mesta i övrigt så han är förlåten.

I dag ska jag försöka få ordning på lite papper som ska till revisorn...(bläääää) och lite annat småpyssel. Lika bra att ta tag i det direkt INNAN jag tar stallet.

Kaatjiing ;-)


  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229