Du underbara September.................eller Oktober ;-)

Ånyo en fantastisk dag :-) Hästarna vilade idag på grund avv avmaskning. Dock går det ju bra att rida dem trots det men de behövde en vilodag så då blev den dagen idag.

Bra dag att bara mysa runt och pyssla i stallet :-) Vi for ned på Änget till naturstigen också och tog ned ett par vindfällor som låg ivägen. Det är nåt med killar och motorsågar ;-)

Naturstigen växer även om det är en del jobb kvar. Nu är ju egentligen bästa tiden att bygga ut den eftersom det inte finns några mygg nu ;-) Då jag började med den förra sommaren blev jag helt sönderbiten....


Men var sak har sin tid och just nu är det mkt annat vi måste prioritera. Den går alldeles utmärkt att använda även om den inte är SÅ himla lång ännu ;-) Har farit runt med Kermit och letat efter Curre utan resultat :-( Vi saknar honom massor och Missan ropar på honom hela tiden :-( Vi hoppas VERKLIGEN att han vågar komma hem igen.

Jag längtar massor tills VBR-kursen är i November.Ska bli så JÄKLA roligt :-) Tänk att bara få nörda VBR en hel helg :-) Såg en bild idag som jag va tvungen att sno........den är SÅ himla talande och visar skillnaden på en häst som inte är i balans och samma häst och ryttare 4 år senare :-)

Underbar syn och vilken skillnad det är på ryttaren också :-)

I natt går hästarna ute, ska bli +9 vilket kommer innebära +5 eller nåt så de klarar sig bra. Felicia nattfodrade så det känns himla lyxigt att kunna krypa i säng såhär tidigt. Kan behhövas eftersom jag ska upp kl 05.30 i morgon ;-)

Maken sitter här bredvid och letar resor ;-) Vi ska försöka snickra ihop 1 vecka och komma iväg. Men som ni förstår så är det ett väldans pusslande med hundar och hästar ;-)

Nu säng.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Så sjukt att det redan är oktober..!!
nouw.com/brieditiseventing
IP: 82.99.3.229