Dubbelhästen har landat

Den där "dubbelhästen" har nog landat lite. I dag var han coolaste killen i stallet....fast i skogen då ;-) Inget fix och trix men å andra sidan lät jag honom gå sist redan från början. Hade bestämt att han skulle gå där hela vägen för att inte öppna upp för något trams. Han kändes nästan till och med lite "trött"....eller det var kanske en överdrift men mindre spattig i alla fall ;-) Lite mindre tittande också faktiskt.

Lena var med på Elliot och det blev ingen dräpar-runda precis, typ 5,5 km blandat. En mitt-emellan-dag med andra ord ;-) Jag är ofta lite matt i lacken dagen efter att jag gjort en jobbsnurra också. Nu i eftermiddag kväll har jag fått massa saker gjorda dessutom :-) Jag har lagat 4 vintertäcken, ett par byxor och gjort öron till första luvan med "sounsless-öron" :-) Det var inte helt enkelt men jag kom på till slut hur jag skulle göra. Det svåra var att sy i soundless-materialet.....det knörvlade sig och fastnade men jag tog smörpapper och sydde fast det samtidigt och efteråt så rev jag bara bort pappret. Funkade kanonbra så nu kan jag göra soundless-luvor också :-) Den första färdiga är marinblå med guld-kant. Problemet är bara att jag aldrig har tid att sätta mig och göra klart alla dessa luvor (typ 50st), pannbanden, rosetterna......osv....och sen har jag ju massa annat jag ska laga också....;-) Ja det får bli när det blir.

I morgon går jag på och jobbar igen, kväll,natt, natt. Så i morgon är det upp tidigt och sitta på första hästen kl 08 för att hinna med det jag ska. Innan dess måste stallet vara klart också. Räknar med att sitta på häst 2 vid 10 och sen vara klar i stallet vid 11.30 och sen måste jag åka 12.15......lite minutplanering krävs det ;-) Det tar i alla fall 2 tim/häst med allt, ta in,spola ben,borsta/kratsa, kläd på ,klä på mig och sen rider jag minst 1 tim och sen är det ju samma procedur efteråt med stretch också.

I dag på förmiddagen när jag stod och mockade ligghallen kom både Aggish och Biggi och skulle snacka lite. Sen gick de ut och ställde sig vid tråden.....funderade på varför de stod där alla 3......sen kollade jag klockan och då var den EXAKT 11.59......hahaha. De får lunch-hö kl 12......;-)

Nu har jag pysslat klart och ska bara skriva klart ett inlägg som kommer senare någon dag ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229