Duktiga grabbar.......med avsittning....

Nä jag har INTE ramlat av.....men det finns andra som har ;-) I morse började jag med Biggi och han var kanonfin,duktiga "skit-i-byx". Dock har han ett(av många) issue....han får totalpanik av blodlukt/dött......så när jag skulle svänga in mot "Bergens-skog" så hann jag 4 meter och plötsligt var han påväg åt andra hållet....hahaha.......dåre!!! På stigen låg en död skata/kråka/what ever.....det var omöjligt att ens komma i närheten av att ta sig förbi så jag fick snällt kliva av och försöka leda honm förbi.....vilket bara det var en pärs för han var nog en halmeter ÖVER mig och studsade och tutade med näsborrar stora som tefat.....stackarn, man undrar ju vad han varit med om.....?!? Men efter en halv km kunde jag sitta upp igen och han hade nästan slappnat av igen.

När vi kom hem hade Linda kommit och var på väg att rida ut med Rox så hon väntade på mig så jag fick göra i ordning Aggish och följa med.

Aggish är ju inne i en "period" eller hur jag ska uttrycka det. Han poppar runt och har sååå mkt tryck i sig ute i skogen att jag blir helt slut i kroppen. Mina core-muskler är i total kramp efter trav och galopparbetet.....men han är ju SÅÅÅÅ himla häftig nu ändå ;-)

Vi höll en rätt högt tempo hela vägen. Dock har Linda svårt att hålla en lugn arbetstakt med Rox, hon trycker iväg henne med resultatet att de kommer låååångt iväg före oss. Det kvittar för min del för jag har full kontroll på Aggish även om han ligger på men Rox blir lite mer tittig när man "jagar iväg" henne har jag märkt när jag ridit .....det blev en avsittning för Linda. Jag ser på långt håll att Rox skyggar till höger och hur Linda far över huvudet på Rox.....dock gick det bra,Linda slog sig inte.

Maken hade köpt med mat till mig från byn så efter att jag släppt ut hästarna och lunchat dem så kunde jag sätta mig och äta lunch-mums :-)

Eftermiddagen har gått åt till massa plock och pyssel och vid 17-tiden dök det upp en kompis som är nere på ön och letar gård. Vi har inte setts på typ 30 år men det var som att se och prata med henne igår :-) Så himla roligt :-) Det vore verkligen så roligt om hon hittade en gård här i närheten, vi har ju samma intresse fortfarande så vi skulle kunna ha himla roligt ihop IGEN :-)

Nu i kväll har jag plockat upp lite saker som ska vara på loppisen i morgon....sjukt så mkt saker....hoppas verkligen att jag får lite saker sålt för jag orkar inte plocka tillbaka allt........det finns risk för att jag fasiken slänger en del annars....;-) Inte för att det är kasst men jag är så trött på att annonsera!!! Jag kommer att sälja det billigt som bara den, hellre det och att någon har användning av det.

Nu ska här sovas för jag behöver sitta på första hästen i morgon vid SENAST 8 om jag ska hinna klart innan 12 då loppisen börjar.

Kaatjiing ;-)Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229