Duktiga Tina

I dag var Tina superduper-duktig :-) Hade ju inte trott det med tanke på hur hon var sist men hon tillät hovis att hålla fötterna på henne även om hon sneglade lite och tyckte att det kanske inte var SÅ himla nödvändigt ;-) 

Med de andra var det som vanligt, smärtfritt ;-) Linda red Lizza idag. Det fick bli på ridbanan för hon hade sin pojk med sig.Tydligen var skolan stängd idag. Jag får klättra henne på fredag istället. Sen får hon vara "ridbane-fri" några dagar nästa vecka.

Jag e kanske lite fånig men jag vill inte att hästarna ska gå på ridbanan var och varannan dag bara för att den finns.....eller för att det är "bekvämt". Självfallet om man behöver trimma eller sen när det blir kolmörkt men då får man se till att de får sina skogs-dagar i alla fall 4 andra dagar i veckan. Hästar tycker om att gå i skogen och kan man så rider man där....tycker jag ;-) Jag är ju uppväxt så och vill hålla deras motivation på topp.

Såklart dör de inte av att gå på ridbanan 2 dgr i rad men det handlar om att växla underlag också ;-)

Ja sen har jag varit i människobyn och gjort en sak....berättar framöver. Fikade en snabbis med Ann också innan jag åkte hem. Och nu i kväll har vi varit och gratulerat Kevin.

Nu ska jag och Ann åka till människobyn IGEN.....tadaaaa.....berättar sen ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229