Effektiv förmiddag

Maken vaknade innan mig i morse. Han har börjat göra det mellan varven, Tidigare sov han ALLTID till MINST 7.30 för att han skulle ligga i sängen och titta på nyheterna men nu verkar han ändrat vanor ;-)

Känner en väldig stress över att jag börjar jobba på fredag och hur vardagen kommer att se ut då.......

Så jag målade en omgång bommar och körde ned de som var klara till ridbanan, ställde ut hö till hagen, mockade boxarna från i går, gjorde en "träns-hink" med en krok över där vi kan hänga tränsen efter ridningen så att betten blir rena. Sen när man väl är klar så är det bara att torka torrt betten och hänga in tränsen. Kraftfodret gjorde jag också i ordning men sen var klockan 8 så jag satte mig en stund och väntade på Lena. Vet inte exakt när hon kom,kollade inte klockan men vid det laget hade jag suttit klart ;-) Vi tog i alla fall en kaffe tillsammans när hon kom innan vi tog in de första hästarna.

Det blev Rox och Aggish. Skorna på Rox hänger snudd på löst men hovis kommer på onsdag och skor henne. Men med det sagt blev det en lagom lugn tur men lite jogg så att hennes skor inte skulle flyga all världens väg ;-)

Som vanligt gick det strålande för Lena med Rox. De kompar bra och Rox är hur cool som helst.

Aggish kändes pigg men cool i skallen.Dok lyckades han göra ett sidoskutt så min stackars nacke fick YTTERLIGARE stryk....som tur var hade jag en tid bokad hos massören på eftermiddagen ;-)

Klockan sprang iväg så Biggi och Elliot fick ett lite kortare pass. Biggi var himla duktig och modig i dag också (?!?)så matte var nöjd med honom när vi kom hem ;-)

Sen blev det lite stress.....ville ju gärna hinna duscha innan jag åkte till massören ;-) Men jag hann bra ändå. Hon sa dock att jag var ganska låst i käkarna (nähäää) och jag vet ju varför....stress,stress,stress....hon fick ett rejält grepp om nacken i alla fall och det var så ögonen tårade sig ;-) Jag har ju varit aningens duktigare med att stretcha sen förra gången även om jag inte skött mig exemplariskt så den delen av kroppen överlevde jag bättre idag ;-)

Handlade lite när jag ändå var i Klinte. Vi hade bestämt att göra bakad potatis....det är väl ungefär det enda jag får lov att laga.....hahaha....för någon annan mat anser inte maken att jag kan klara av ;-)

Har fixat lite i stallet och kollat på Idol och nu är det sängdags. Var precis ute och nattade Guiness och Rox och de andra står och väntar på att fodergrinden ska öppna ;-) Aggish hade för jävla roligt i hagen tidigare i kväll.....han får ju för sig ibland att man inte får ta honom i hagen....det går bra att öppna ledet så går han in men man får INTE försöka TA i honom.....så när jag kom ut och skulle lägga på dem natt-täckena så tro fasiken att han absolut INTE skulle komma...han for som en snorloska runt mig och bockade som en unghäst ;-) Men efter 15 min kom maken och HAN fick gå fram och ta honom ;-) Ja han fick på sig täcket till slut i alla fall ;-)

I morgon vilar Rox. Biggi ska på RW och Aggish ska också på RW men lite galopparbete. Sen ska vi börja lägga golvet i foderkammaren i morgon också så det kan ligga till sig ett par dygn innan vi fogar det.

Nu natt.

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229