Elefantkliv...........

Dagarna försvinner galet fort. I går tog vi "ledigt" några timmar och åkte upp till sis och plaskade i deras pool och käkade lunch.Vid 16-tiden åkte vi hem igen för att rida. Lena kom också och vi red ut med Aggish och Lena red Rox. Första gången hon rider Rox men det gick hur bra som helst. Dock var det helt hysteriskt med små jävla blinningar som jagade oss hela vägen. Aggish fick några psykbryt och även Rox som annars aldrig bryr sig. Sen passade stutarna på att komma hoppande och skuttande som poppcorn vilket Rox inte är så förtjust i....men det gick bra det också.

Sen tog vi nästa sväng med Biggi och Elliot. Alltså min lilla Biggi-bäbis :-) I går fattade varken jag eller Lena ett enda dugg........helt utan trams så "trängde" sig Biggi förbi Elliot och travade på först HELA vägen?!? Snacka om elefantkliv :-) Inget trams, inget bromsande eller tjurande?!? Han var SÅ himla fin, avslappnad och i SÅ himla fin balans också :-) Sicken duktig kille :-) Nu vet jag ju att det han vara precis tvärtom en annan dag......han är ju fux liksom ;-) Så det blev en sen kväll och jag var ng klar vid 22-tiden.

I dag red Lena och jag i morse med Biggi och Elliot. Båda hästarna var ganska trötta och sega och antagligen var det för att det var lite åska i luften. Dock kom det ingen åska men det har varit växelvis sol och grått idag.........och jäkligt varmt mellan varven.

Strax innan lunch for vi till byn och hämtade en plåt som fattades och även en sväng förbi ÖB och Lidl som öppnade för några dagar sedan.....hysteriskt med folk överallt...........usch och fy.......vi skyndade hem ;-)

Nu i kväll har jag haft en ponnyträning som gick som tåget.Sen hjälpte jag dem med lite lastträning efteråt också ;-)

Klockan hann bli lite sent innan jag fick på grejerna på Rox och kunde ta ett trimpass. Hon går galet mkt i obalans och så fort jag drar ned på farten så börjar hon vingla......så det blev MASSOR av "upp och ut med näsan" och tusen övergångar för att hjälpa henne hitta balansen. Jag tycker hon är ganska seg i munnen också och jag gillar inte ALLS att ha massa "i handen" men hon är ganska lyhört och tar till sig kvick så efter 20 min gjorde vi halter helt utan tygeltag....SÅ vill jag ha det!!

I dag upptäckte vi också att vår AC verkar packat ihop....den är ställd på +18 men det är +23 i sovrummet......så den kylde knappt längre. Nu är den ju ganska gammal så det var kanske inte helt oväntat att den skulle gå sönder ;-) Så det blev en till tur till människobyn för maken och köpa en ny AC........inte direkt vad vi räknat med precis just nu.....men å andra sidan är det mkt värt att få sova klokt på natten........eller när man nu ska sova ;-)

I morgon går jag på 3 nattpass så jag ska försöka hinna med alla på morgonen. Lena kommer nog också upp och rider Elliot så vi gör nog sällis med en häst i alla fall. Kan bli så att jag delar upp det och rider någon på kvällen innan jobbet.

Nu ska jag i alla fall sussa för hela kroppen tycker det ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer