#visparkarbakut

​Hm ja hela vårt samhälle exploderar i grupper som drabbats av detta......ofredanden-sexuella utnyttjanden.

Nu har den nått ridsporten och NU kan jag säga att jag blir förbannad på RIKTIGT. Nej det beror inte på att jag själv är aktiv...det beror på att ridsporten ska vara en fredad zon, ett ställe där väldigt många unga tjejer hittar ro som de inte finner någon annanstans.Ett ställe där alla får plats som kanske inte accepteras på andra ställen.

Sen är det så att här finns anledning att VERKLIGEN reagera för här handlar det om BARN och UNGA människor till största del. Här handlar det inte bara om att man är kvinna och därför utnyttjas....

För HELVETE säger jag bara. Alla vuxna föräldrar,bekanta,äldre i stallet,på ridskolan,på tävlingsplatsen eller vart de nu må vara...........vi MÅSTE säga ifrån...NU....DIREKT...här kan vi inte vänta på att en lista som så småningom kommer ut. VI måste börja redan IGÅR att bli uppmärksamma!!!!!

Barn berättar inte på samma sätt som vuxna.....vi måste lyssna bättre,tolka bättre,iaktta bättre.....

Föräldrar: Släpp inte bara iväg era ungar till ridskolan och tyck att "va skönt,nu har jag några tim ensamtid"....."nu vet jag vart hon/han är och där är bättre än på stan".......

Kolla vad det faktiskt ÄR för människor som arbetar där, befinner sig där!!!

Nu är vi lyckligtvis ett antal som INTE blivit drabbade av detta under uppväxten i stall men det betyder inte att vi istället kan slita bättre för att förebygga att det inte får fortgå.

Själva va jag hysteriskt kär i en (i mina ögon) kille som arbetade i ett stall. Han va DÅ 35-40...jag va 14 och fruktansvärt förälskad och gjorde allt för att han skulle se mig och jag var helt nedbruten över att han inte var intresserad. Han var omtänksam och hjälpsam men väldigt tydlig med att jag var barn och han vuxen!! Jag var SÅ imponerad av honom och hade kunnat slicka marken han gick på.....dock fick jag ALDRIG något gensvar och då vi flyttade min ponny närmare stan så grät jag tyst för mig själv länge......idag när jag tänker tillbaka......underbara människa som kunde sätta gränsen trots en förälskad tonåring som slingrade sig runt hans ben. 

Vad jag vill säga med det är att vi måste förstå att livet inte alltid är svart eller vitt och att påfrestningarna kan vara många.....men att INTE kunna dra gränsen vid barn är ruttet och där måste andra vuxna hjälpa till att få stopp!!!!!!

Jag vill uppmana ALLA att skriva på oavsett för här handlar det om utsatta barn och ungdomar...DET om NÅGOT är viktigt!!!!!

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229