En annan dag....ett annat tempo

Min plan att tömma ur Biggi i går blev ju sådär....han var inte det minsta "on toe" så den planen sprack helt. Däremot var han ju enormt fin i arbetet :-)

I dag tänkte jag att han skulle få klättra och trodde då att "ok vi tar det lagom eftersom han inte alls var så taggad i går".....heeeelt feeeel kan jag säga. Han rörde sig som på glödande kol hela vägen.....hahaha. Vi mötte en (eller MASSA bilar)bil som hade hängt röda julgranskulor i grillen och satt "älg-öron" på takräcket......fråga mig inte varför......men Biggi dog lite av det.....han tvärstannade och backade i hundranittio. Föraren ruskade på huvudet åt Biggi och tyckte han var totalt knäpp....jag och Biggi ruskade på huvudet åt föraren.....varför i hela friden klär man ut sin bil som en julgran?!? Tro fan att hästen blir skiträdd.....en julgran som kommer "springande" rakt emot honom på vägen ;-)

Nej men han var väl som han brukar vara, studsig,tittig och jäkligt laddad ;-) Han klättrade himla fint och han är superduktig på att VERKLIGEN vinkla in bäckenet i nedförsbacken. Han är annars en otålig kille normalt sett men klättra har han tålamod till.

Det blev sen en tur på 1,5 tim och asfalt sista 700m där vi faktiskt joggade lätt. Han var nöjd när han kom hem men INTE ett dugg trött ;-) Den killen säger jag bara ;-)

Maken och jag for till byn och handlade mat mot kvällen och sen fick hästarna vara ute extra länge i kväll. Upptäckte sen att det spöregnade så jag tog in dem vid 22-tiden. De var inte överdrivet imponerade av mig idag....de var blöta som katter och hade hyggligt bråttom in ;-)

Nu ska vi sova och i morgon är jag ledig....enda lediga dagen denna vecka :-( Det blir halvdant väder i morgon så jag får se vad planen blir. Ska nog trimma Aggish i alla fall och sen ska jag fundera lite på vad Biggi ska få göra ;-)


Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229