En dag kvar....

Sitter på jobbet och har precis käkat en Ceasar-sallad :-) Det godaste som finns, kan äta det 7 dagar i veckan :-) Ja idag har vi storm här hos oss vilket iofs inte alls är något extraordinärt på något vis…..men dock lika jävla jobbigt varenda gång :-(
Har en sån där ”3:dje dag” som jag oftast får….det har varit 2 fartfyllda dagar och sen flexar min hjärna ut….det är bara så och det får jag acceptera. Det är i alla fall bättre nu antar jag eftersom det tidigare var ”2:dra dagen” och dessförinnan var  det ju varenda dag….;-) Det stör mig ini helvete…SÅKLART men vad ska jag göra åt saken. Tyvärr är jag sämst i hela världen att lära mig att ta det vääääldigt lugnt de dagar då jag har energi så batterierna får chans att ladda….svårt,svårt,svårt…..frågan är om jag någonsin kommer ”tillbaka”…..:-(
Slutgnällt….;-) Men det resulterade i att det mesta tog en jäkla tid i stallet idag…Släppa ut,fodra, mocka boxar, ligghallar, packa hö, fylla vatten, göra foder (till helgen också),fodra igen…..och en del annat småplock.Sen har jag packat det som ska med till Friends och betalat räkningar. Sen va det 45 min kvar och då sträckte jag ut mig på soffan ;-) Så med andra ord har hästarna vilat så nu får jag dras med ångest hela helgen eftersom jag vet att de bara får gå en dag var under helgen….men men vad göra.  Är lite orolig för att det ska bli halt för tjejerna att rida i helgen om kylan håller i sig…men maken får hjälpa dem att brodda i så fall. Tyvärr har inte broddarna kommit ännu….men det räcker nog kanske till 2 hästar i alla fall.
Men nu ser jag fram emot 3 dagar med sis på Friends :-) Ska ladda och skaffa massor av inspiration och motivation tills jag kommer hem på Måndag ;-)
Jag har några VBR-åtaganden i December och det ska bli så jäkla roligt. Så kul att det är folk som hör av sig och är intresserade av att bli sin bästa version av sig själv :-)
Tur att inte Erox2 kommer att  vara på Friends….annars hade jag nog kommit hem med en Courage-sadel från dem till Biggen ;-)
Nu ska jag göra klart det sista här på jobbet och sen åka hem i halkan ;-)
Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer