En dag som denna

....självaste julafton😉 Vi behöver ju inte hymla med min inställning till detta jippo....hahaha. I dag är det full fart hela dagen....för alla i hela landet misstänker jag. Man ska pricka in alla som vill träffas så det körs kors och tvärs över hela ön.Tror faktiskt att i dag är den dag på året då flest människor sitter i sin bil största delen av dagen....

Här hos oss blir det en egenskapad jul kan man säga och den passar mig alldeles perfekt. Ingen hets eller hysteri över att det kommer en Julafton då allt ska vara perfekt. Dock har vi sanerat huset i år men det var nog mer för att det kommer folk än att det råkar vara jul.

Vi har helt slutat med julklappar men har paket-auktion i kväll med de som vill komma. Sen att jag och Magnus hetsar varandra till att vi ska ha varsin julklapp handlar mer om att Magnus älskar att öppna paket......men det gör han alla dagar på året...hahaha.

I går fick Lizza sin ena baksko omlagd av Mårten-TACK. Jag kände när jag var ute och red att det "klickade" i höger bak och när jag kom hem kände jag på skon. Den var inte lös direkt men den gick att rubba så ett par nya söm var på sin plats.

Nu är ju Mårten noga så han hade tagit av skon helt och lagt på den igen för att det inte skulle vara nån risk att det kom grus emellan. Det tackar jag för då Lizza lätt får hovböld som bekant ;-)

Nu ska jag ta stallet så jag hinner bli klar till 9. Vi ska åka till Gerd och Bosse och julfika med dem. Sen ska vi äta hos sis vid 13.30 och SEN....sen ska vi hem och chilla tills i kväll😉

Så vi får se om vi hörs mer idag eller om det blir i morgon.

Ha en skön helg och samla inte ihop till en hjärtinfarkt eller nåt nu bara för att det råkar vara jul.....hahaha.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229