En dag som känns som 2 dagar

Känns som vi gjort massa saker idag. Började med premiär-turen på Biggi i morse med Lena och Guiness som draghjälp/förkläde. Invigde min nya väst just in case....Det gick som tåget även om det bubblade lite i kroppen på honom ;-) Men han höll sig lugn och fin hela vägen. Dock började han med att kicka bakut när jag satt upp några gånger då jag va liiiite för kvick att sätta mig ;-) Men jag fick stå en bit och sen gick det bra.

Goaste Biggi, va jag har saknat att sitta på honom :-) Skönt att vi ÄNTLIGEN är på G igen. Såret kokade jag ur och tryckte ut allt jag kunde och sen in med mer Väteperoxid tills det var helt rent. Sen på med silversalva och kyla hela benet eftersom det är ganska svullet av och till. Eftersom det är typ rötmånad så törs jag inte chansa att det ska bli bra på egen hand så jag tryckte i honom Metacam idag. Får ringa vet i morgon och få en ny flaska utskriven.

Vid lunch hakade vi på släpkärran och for mot Östergarnslandet. Maken hade tydligen skaffat oss en "ny" golfbil....han tycker att den vi har börjar bli i dåligt skick...........dessutom är det ju nästan en bil och bilar har vi ABSOLUT inte tillräckligt med.............😜

Den fick stå kvar på släpet på gården så vi kunde hämta den senare eftersom vi skulle vidare till Katthammarsvik och äta. Där va det miljarder med människor vilket vi kunde räknat ut med röven och en penna......så vi fick sitta ute. Det var inte direkt kallt med det var grått och blåste lite..........och så kom regnet...men de hade parasoll som vi fällde upp och tyckte att vi var jätteduktiga..........det tog sådär 1 min innan personalen kom ut och sa att vi måste ta ned dem eftersom de kunde blåsa iväg och skada någon......nu hör det till saken att de var fastsatta i marken så jag vet inte om de kunnat ta sig speciellt långt ;-) Men i alla fall så lyckades vi bära iväg ett bord till en altan de hade med tak så vi fick äta utan att bli blöta. God mt i alla fall, varmrökt lax,potatis och romsås (och nej ni får ingen matbild.........alla har väl sett en varmrökt lax?!?)

Sen åkte vi vidare till Herrvik och strosade runt vid havet.............i blåsten.....hahaha

Sen tillbaka och hämta släpkärran och vidare hem. Har lagt min order på sadeln nu :-) "Bara" 10 veckor till leverans......;-) Det blir en brun :-)

Sen messade jag med Liza och har fått lite tips om hur jag ska sätta tape på buken på Biggi. Ska till byn och hämta tape samt lite material på Byggmax i morgon.

Och NU är dagen slut. Ska natta pållarna och sen lite p-corn och en film :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229