En födelsedag.............

Hela dagen i går åkte vi runt på roadtripp, jag Lena och Magnus. Vi käkade lunch i Burgsvik (var nog dyraste ever...) och sen fortsatte vi till Hemse där vi va på Granngården. Fyndade ett par vinterridbyxor för ½:a priset :-) Ja sen lite ben till vovisarna också.

På vägen träffade vi på ett par lamm...de stod och funderade på hur de skulle ta sig över färisten....dock gav de upp tanken och skuttade iväg.

Ellen och Karin red Dollar och Lizza. De kom inte förrns runt 16-tiden så pållarna fick sen lunch men det överlever de nog ;-) 

Hann med att se OS-finalen och höll på att kissa på mig när det blev omhoppning. Peder e en sån stjärna med sin All In-helt fantastiska :-) Grattis till ett silver med andra ord.

På kvällen åt vi kräftor, badade tunna och drack lite vin. Mysigt och jag lovar att vi sov som klubbade sälar efter det ;-)

Red Lizza själv idag, hon behövde röra sig ordentligt eftersom det blev en "mys-tur" för henne igår. Det märktes för hon var pigg SATAN idag och såg väääldigt mkt troll i skogen ;-) Nu går de på vallen igen och får gå kvar där under tiden som vi är borta.

Vi kommer att åka i morgon bitti så Ellen kommer troligen i kväll eller tidigt i morgon. Får höra med henne.

Nu ska jag duscha och sen ska vi dra oss mot människobyn för att äta och även skjutsa Lena till båten.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229