En glad tös ;-)

I dag har jag lånat ut Aggish till Moa (Lenas bonusdotter). Moa rider annars Elliot och ibland Guiness men har ridit Aggish 2 ggr tidigare. Hon tycker att det är jätteroligt att rida Aggish och hon gör det också väldigt bra. Hon blir inte rädd för honom när han får sina ticks heller, hon bara sitter lugnt och ler åt honom. I dag fick hon rida ut på honom tillsammans med Lena och Elliot

Än så länge är hans flug-panik hanterbar med bara nosnät men snart misstänker jag att det blir värre så det var lika bra att Moa fick prova på att känna på honom lite och se hur han beter sig. Men det hade gått jättebra så hon kommer nog att rida honom fler gånger. Jag har tröttnat på "medryttare" nu efter ett antal år med människor som rider så länge de tycker att det är roligt eller så länge det r fint väder ;-) Nu rider jag mina hästar själv och är det så att jag inte alls hinner så får de helt enkelt vila. Alltså, inga fler medryttare. Men däremot kan Moa få rida Aggish ibland. Hon är i stallet oavsett och hon får rida om de passar in i veckoschemat. Men det är roligt att hon fixar honom så bra trots hans issues ;-)

Själva har jag då inte ridit alls idag eftersom jag gjort "vändpass". Men i morgon har jag en fridag innan nästa jobbsnurra börjar på tisdag morgon. Danne (ET) kommer i morgon vid 14 och tar hand om Aggish och Biggi så jag ska försöka hinna med båda innan dess. Det är ju egentligen inga problem att hinna men jag hade lite andra småsaker som måste fixas också....typ harva ridbanan, mocka ur "mask-bajset" på stora lösdriften. Ska hjälpa sis med en av hennes hästar också. Jag är glad att jag inte bokade in någon träning i morgon också ;-) den lade jag på Lördag istället. Misstänker att det blir 2 träningar på Lördag på 2 olika platser.

Planen för Biggi morgon var egentligen trim men jag brukar försöka att INTE trimma dagen efter att han vilat.....på förekommen anledning ;-) Så det blir nog en RW istället. Däremot kanske jag trimmar Aggish istället ;-)

Vi får se hur planen håller ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229