En gråtrist Tisdag........

Nä sörrö...det blev ingen ridning alls idag ;-) Biggi var något bättre men kändes som han behövde en dag till att vila upp sina ömma muskler på. Han fick istället lite makeover med klippt man, oljade fötter, massage. Han gäspade helt galet när jag masserade huvudet på honom och sen hängde han med huvudet på min axel och nästan sov ;-)

Aggish fick samma och det var välförtjänt för det var ganska länge sedan han fick massage....:-( Får bättra mig där....lite orättvist om man frågar honom ;-)

Sen försökte jag rodda undan sånt som annars inte hinns med i stallet. Håller fortfarande på att både tvätta och rensa ut täcken också. Packade typ 100 höpåsar och laddade båda fodergrindarna. Jossan kom förbi en snabbis och borstade lite på Guiness men annars är det "ensam-vecka" i stallet ;-) Kanske att Anso kommer i morgon.

I morgon hoppas jag kunna rida Biggi i alla fall och oavsett det så ska Aggish ridas i morgon........om det inte regnar då da ;-)

Denna vecka är det återigen en grisvecka har en ledig dag och det är på torsdag. efter det är jag inte ledig förrns nästa fredag :-(

Sova runt 00 i kväll och upp 7 som det ser ut.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229