En härlig påskafton

​Vaknade av att telefonen ringde liiite tidigare än jag tänkt vakna....sis som antagligen ville dubbelkolla tiden för middagen ;-) 

Jag red ut med Jossan och Guiness på en helt underbar tur i skogen :-) Vi pratade massor och det är himla roligt att hon är så intresserad av VBR-tänket,där är vi synkade helt :-) Nästa helg planerar vi att hoppa Guiness och Jossan är också sugen på att i framtiden åka iväg på nån P&J när det är dags,kul :-) Anna och Ella vill också ha lite träningshjälp så vi kanske tar det samtidigt nästa helg. 

Sen har vi planerat tillsammans att ha en städdag i stallet, eller egentligen 2 dagar. En dag ute och en dag inne. Ska kolla lite med dem för nästa helg är jag ledig och det kanske är läge att ta vår grillkväll samtidigt då. Vi får se om det passar dem.

Vi har varit på middag hos sis. Hade himla trevligt och roligt. Blev att vi alla satt och pratade om mkt förr i tiden, om folk som inte lever idag men som bott på bygden. Många skratt men till slut va vi tvungna att cykla hem och fodra djuren. Sen vände vi och cyklade bort till Mårten och Amanda för fika eftersom Love fyllde ½ året idag :-) Där har vi suttit resten av kvällen och nu kom vi hem och tog in hästar och hundar så nu är det dags för sängen. Vädret här har varit galet fint vilket det antagligen varit över resten av landet också,fin påskhelg med andra ord :-)

I morgon ska vi mäta ut vart stolpen runt ridbanan ska sitta eftersom vi får hjälp att trycka ned stolpen till staketet nästa vecka. Det måste borras då berget ligger så pass nära så det går inte att slå ned stolpen. Ska bli himla skönt att få upp staketet runt ridbanan :-) Allt blir så mkt lättare när vi tex ska löshoppa.

Ja och sen ska några hästar ridas också såklart. Rox får ett trimpass, Biggi ska klättra och Aggish får ev också ett trimpass. Det är i alla fall planen i nuläget ;-)

Nu sova ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer