En himla massa sol, umgänge och byggning

Helgen bara rann iväg. På midsommarafton var vi som vanligt hos Mårten och Amanda. Det är standard och alltid supermysigt :-) Jag var med i vinnande kubb-laget också såklart ;-) Musik-quizen blev lika galen som det brukar....hahaha....alla skriker i munnen på varandra och alla har samma vinnarskalle ;-) För min del kände jag att det var dags att cykla hemåt vid 01.40 men maken som varken kan klockan eller märker att folk går och lägger sig var kvar till strax innan 05.....eller det var i alla fall då han kom hem ;-)

I går var det vilodag och bara chill.Hästarna vilade och jag gjorde bara det vanliga i stallet. Resten av dagen satt jag och lyssnade på podcast och chillade.

I dag har jag klippt gräset runt ridbanan, mockat HELA hagen,klippt allt gräs runt hela gården,torkat alla hyllor i stallet och alla skåp. Maken har snickrat vidare på utbygget och det går framåt minsann :-)

Lena och Jossan kom vid 18-tiden så vi red en långsnurra på 2 tim. Aggish höll på att få ett par hjärnblödningar och skulle absolut stå på bakbenen....suck....men han gav sig rätt snabbt och sen fick vi hålla trav och galopp hela vägen.Han fixar inte att skritta när det är så mkt flugor och mygg. Sen ko-sparkar han så hela bakdelen lyfter tusen gånger....stackare :-( Men han var glad när vi började närma oss gården ;)

Guiness och Jossan var lite trötta sista biten....hahaha...de skrittade i sin egen lilla värld ;-)

Sen kollade jag Rox på lina och hon så fin ut idag ;-) Får se om jag ska skritta henne en tur i morgon.

Biggi gick i töm nu på kvällen och jag trodde nästan han skulle klippa staketet med linor och allt;-) Han brallade på ordentligt men sen när han var klar var han himla fin :-)

Nu ska jag ta en dusch och sen hoppa i säng. Morgondagen ska tydligen bjuda på regn på eftermiddagen så jag hoppas jag hinner rida innan dess ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer