En kort semester

I dag tog vi några timmars semester :-) Vi åkte till människobyn för att inhandla en höhäck till Biggis box och ett par andra ärenden. Vi gick faktiskt ned på stan och käkade också(?!?!?) och fick vänta på maten i närmare 1 tim så det blir nog inte SÅ himla många stadsbesök under sommaren....hahaha. Men lantfjantar som vi är märkte vi knappt att det tog tid för vi hade fullt upp med att glo på folk som rörde sig på torget........man slutar aldrig att förvåna sig över vad man får se ;-) Men det är tur att människor är olika ;-)

Kvällen ägnade jag åt hästarna och sen fick jag för mig att piffa stallet lite med ny färg på en del detaljer. Ramarna på alla foton var svarta men är numer Rosé. Blev snyggt men det är några kvar som jag får ta en annan dag.

Sådanan här kvällar kan man snudd på skitnära hålla på halva natten och drattla runt i stallet. Det är det absolut mest rogivande som finns. Maken har fixat en ny snyggare "handikapp-ramp" att kliva upp på. Jag hoppar aldrig någonsin upp från marken längre. Mest av anledningen att det måste vara fruktansvärt obehagligt för hästen. Man drar allt snett och ni har säkert sett filmen som går i slowmotion hur snett man vrider både häst och sadel när man hoppar upp.

Hur som helst så har jag problem med mitt vänsterben efter diskbråcket och det bär inte riktigt i vissa vinklar så jag måste ha en uppsittningspall.......minst.

När klockan nu var närmare 22.30 fick jag inse att hur skönt det än var att sitta utanför stallet och titta på mina fina killar så behöver jag sova också......väldigt mkt...........väldigt mkt MER än jag gör tyvärr.

Så nu kryper jag ned och överlämnar hästarna i goda händer i morgon.Anna kommer och rider Rox och Elin rider Aggish. Biggis tar jag på förmiddagen eftersom jag ska vara i stan kl 12 och sen jobba 14.45. Så ser det ut och jag är redan trött............hahaha.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229