En liten släng av apati......

Vi har haft schemaplanering och APM....dessa dagar gör mig alltid frustrerad och håglös.....hopplös.....nedstämd......och till slut kan jag faktiskt känna att jag blir lite "apatisk" eller kanske mest "fuck in all".....jag kan ju inte berätta allt här men jag känner att väldigt mkt är att bara stånga sig trött.........here we go again så att säga ;-) Sen går det ett par dagar och sen tar man nya tag igen ett tag och med en dåres envishet tror man på förändring.....år ut och år in......jag och nån till är fasiken äldst av alla i gruppen (tror jag) men är mest "arbetsföra"......

Nog om det....det kan komma att bli en förändring för mig.....vi får se framöver ;-)

Aggish har jobbat i töm idag och fick en riktig "Aggish-dag". Det kändes som han behövde det....lite egentid med matte ;-) Han har känts lite så sista veckan så idag var det dags helt enkelt. Biggi fick stå tillbaka istället.

Men Aggish fick mkt pyssel och massage och han var väldigt go och glad när han var klar och fick sitt kraftfoder.....många matte-pussar fick jag :-) Biggi stod med näsan på tvären ut genom gallret hela tiden och var väldigt avis men han "tar" sin matte-tid så honom behöver jag inte oroa mig för ;-)

I morgon jobbar jag natt vilket betyder att jag rider dem på förmiddagen och sover på eftermiddagen. Jag måste också packa klart allt till lördag mrgon eftersom jag åker direkt hem när jag slutar vid 7 och hämtar upp Aggish för dressyrkursen. Fick rida tidigt så jag kan åka hem sen och sova några timmar innan nästa pass vid 19 (tror jag det var) så å hinner jag hem i tid för att jobba natten sen. Söndagen är inga problem för då rider jag på eftermiddagen och är också ledig natten till måndag.

Däremot gör jag 5 dagpass på raken mån-fre kommande vecka.....usch :-(

Nu är det sleeping time ;)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229