En morgon på terassen

Om maken kunde räkna och skilja på siffror igår vet jag inte men vi vaknade i samma säng i alla fall i morse ;-) Efter att jag fodrat och släppt ut hästarna i morse satte jag mig med kaffe och laptopen på terassen i solen. Så underbart skönt. Alldeles tyst och lugnt och fridfullt. Nu har jag precis gjort stallet klart och planerar dagen. Aggish ska trimmas är tanken men idag är det hysteriskt varmt så det får vänta några timmar.

Sen måste jag planera helgen som kommer. Troligen blir det en resa mot Skåneland. Dock ska jag vara funktionär åt den klubb där jag har ridhuskort.....alltså INTE min hemmaklubb så jag måste ha bort det funktionärspasset. Jag kan inte blåsa av skåneresan för att vara hemma och vara funktionär.....i min värld står det INTE i proportion. Hade det varit MIN klubb så hade det varit en annan sak men jag tycker att det är väldigt bakvänt att jag först måste betala 1500 för att få rida i deras ridhus och sen måste jag "jobba" ideellt för dem också?!?

Anyway,hoppas på att få med mig Lena till Skåne. Trivsamt med sällis och även ha någon att bolla saker med.

Sitter och lyssnar på Charlotte Dujardins karriär. Fantastisk resa hon har gjort :-) Hade varit roligt om det funnits fler elitryttare skrivit sina memoarer för det är oerhört intressant. Hennes Valegro, Blueberry, var absolut one of a kind.

Katterna smet precis in i flygeln och där står SÅ himla mkt skit så frågan är om jag någonsin hittar dem igen....men nu har jag stängt in dem så förhoppningsvis blir de sugna på att komma ut lite senare....

Maken vaknade precis...hahaha....ja att bo på landet är ingen dans alla gånger. I går fick maken höra massa skit om en del grannar som tydligen va förbannad på honom för att han sagt vad han tycker och tänker.....ja det är medaljens baksida att människor pålandet ofta är både trångsynta och missunnsamma och dessutom lägger sig i precis allt som det absolut inte har att göra med ;-)

Sen är det väldigt viktigt vem som bott i trakten längst, äldsta släkten, har mest saker....osv. Hela det där skit ju vi i rätt mkt vilket leder till stor frustration hos en del :-)

Märkligt det där att vuxna människor inte kan bete sig som just vuxna?!? Tänk om de engagerade sig lika mkt i sina egna liv som de engagerar sig i våra....då hade de varit bra mkt lyckligare och haft bra mkt mer energi över åt att ta hand om sina barn och sina liv istället ;-)

Ja så är det på landet och man kan ju tycka att man flyttar ut på landet för man inbillar sig att människor där är mer jordnära och lever för gemenskap och samhörighet......hahaha....you wish ;-)

Nu sitter vi och funderar på om vi ska åka upp till Birger och sis och bada i deras pool....och även få träffa lite normala människor ;-)

Nu ska jag sträcka ut benen i solen en stund och fundera över hur glad och tacksam jag är för att vi är den familj vi är och att vi INTE är någon av grannarnas :-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer