En ny individ

Man märker (såklart) att det blir ändrade rutiner med en ny individ i stallet ;-) I går kväll tog Magnus in hästarna och han hade fått "instruktioner" om att ta Agge först och Qsan sen. Agge blir lite "upprörd" när han blir ensam kvar i hagen och det är nog mest för att han är ny här och inte riktigt hittat sin plats.Qsan blir ju hans stora trygghet då såklart ;-) Tror inte att det kommer att bli ett problem att ha honom själv inne eller ute i framtiden.

Men i alla fall så ringer maken mig på jobbet på kvällen och säger att Qsan busat...?!? Då hade han tagit in Agge och när han kommer ut så är hagen tom pch Qsan står ute på gårdsplanen och glor....hahaha. Då har hon krupit under tråden vid ledet för hon tyckte väl inte hon ville va kvar utan Agge i hagen....;-) Men det va ju inga problem att "fånga" henne så för den delen va det lugnt men jag kan tycka att de där två är lite charmiga ;-)

Agge "mullrar" direkt när jag kommer med ett grimskaft och han anar att jag ska ta med mig Qsan och INTE honom...sen står han med svanhals och glor efter oss när vi går...hahaha...söta lilla gubben ;-)

Ja det blev verkligen en perfect match med de två och hoppas nu att Qsan håller sig borta från fler fånganfall också.....hösilage MÅSTE hon få äta....jag kan ju inte svälta henne.....

I kväll (om jag hinner) ska jag prova lite benskydd till Agge....han har ju lite spinkigare ben än de andra hästar jag har ;-) Vi får se vad som passar....tror dock inte mina eQuick passar honom för de är "L"....tror nästan han kan ha S eller i alla fall M....och de är ju inte direkt gratis heller.....

Han och Rox har nog ungefär samma storlek på saker,i alla fall på täcken och träns. Borde va samma på benskydd....

Sa jag att Åsa kommer nästa vecka? det gör hon i alla fall så det känns himla skönt för han behöver VERKLIGEN gås igenom i kroppen.

Nu jobba fram till 16 och sen blir det ridhuset med Rox och Agge.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer