En ny kattflicka

I dag har vi hämtat en kattflicka till Currisen :-) Dock är hon väldigt blyg ännu men det blir nog bra när hon landat och fått komma lite till ro. Hon började med att bajsa ned hela kattburen i bilen så vi fick stanna 2 ggr och byta filt.......ni fattar va......herre gud vilken stank det var, helt omöjligt att fortsätta köra.....hahaha. Men nu är hon inne och Currisen också. Hon morrar mest åt honom men han verkar inte bry sig. Han busar runt som vanligt och låter henne vara. Det ger sig så småningom.

Vi va tvugna att åka in till människobyn innan vi hämtade henne också. Vi behövde mer mjuk-mat och mer krallar till dem. Sen behövde vi lite mat också ;-)

Nu i kväll har mina killar fått lite "handpåläggning" och lite annat pyssel. De är inte ridna idag men vi har jobbat lite på deras "bak-broms" som är svag. Båda två behöver den träningen........i princip alla hästar behöver bättre bak-broms ;-)

Dom är så roliga för de är verkligen som två hundar. Båda två är jätte-mammiga och båda två är lika klängiga på varandra som på mig ;-) Det är verkligen "Humle och Dumle".


Maken håller på att göra Zuccini-gratäng så snart blir det mat också ;-) Sen nattfodra och till sist sova. Börjar 6.45 i morgon så jag ska va på gymmet kl 5.30......vilket betyder att jag måste gå upp typ.......4.30 eller nåt ;-) Weeeiiii.........;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229