En powerwalk

Jo jag hade önskat att jag själv hunnit med det men inte ;-) Aggish och Lenas Elliot fick en powewalk på 93 min istället. Planen var egentligen att kunna lägga lite längre travsträckor idag men det visade sig vara för dåligt underlag tyvärr :-(

Men skritt är,som vi alla vet, väldigt underskattat så det blev bra ändå. Aggish sköter sig fantastiskt bra fortfarande(?!?). Ville klia sig några gånger på näsan när vi nästan var hemma men det var också allt. Elliot och Aggish kompar suveränt ihop och vi hade nog årets roligaste ridtur när vi börja prata om varifrån våra hästar kom och med vilken dialekt de skulle ha om de kunde prata....hahaha....alltså det är ju svårt att återge men vi kunde ju se filmen framför oss med människoröster som pratade olika dialekter åt hästarna...SÅ jäkla sjukt.

Biggi har fått nytt spritomslag och jag hoppas det sitter över dagen i alla fall. Har biolightat honom också och jag tycker jag kan ana att svullnaden släppt aningens.....dock blir han jätteirriterad när spriten rinner längs benet och då står han och stampar.........vilket såklart inte direkt främjar bandaget att sitta kvar ;-)

Fick precis en beställning av pannband så jag får sätta mig med det någon dag framöver,roligt för det var ett tag sen jag gjorde pannband. På senaste tiden har det bara varit rosetter och innan dess massa luvor ;-) Har ÄNNU inte fått tummen ur att sätta öron på alla luvor men det ska bli vad det lider ;-)

Nu ska jag i alla fall duscha och dra till jobbet ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer