En snabbis

I dag har Linda ridit Agge och jag vet inte hur det gått för jag har inte hört av henne men det brukar gå bra.Dock vill jag gärna veta och ha koll på hur han känts osv så jag får jaga henne i morgon och kolla ;-)

I kväll har jag varit och klippt en häst. Idiotsnäll pålle så det gick fort. Jag klippte ju nästan på heltid förr i tiden men numer klipper jag mest mina egna hästar......och knappt det...hahaha. Men klippa kan jag på mina 5 fingrar och det är väl bara så att jag blivit lat och sen finns det en hel rad med unga tjejer som vill tjäna pengar på att klippa ;-)

Är faktiskt på väg till sängen men hamnade här och kände att jag i alla fall ville visa att jag lever ;-)

I morgon är ingen rolig dag, det vet ni. Det känns förbannat tungt och jag är SÅ inställd på att vi får ett tråkigt besked...kändes inte det minsta roligt att nattfodra Lizza i kväll....man måste försöka att slå bort det för annars känns det som man blir tokig......och det är jag ju redan så det räcker ;-)

När vi kommer hem i morgon ska Agge trimmas i ridhuset på eftermiddagen.Jag har tagit flex-ledigt hela dagen för att vara lite förutseende......jag tror knappast jag kommer att vilja se folk i morgon och ännu mindre träffa dem.....vill nog helst bara vara ifred och försöka hitta balansen :-(

Men vi hörs i morgon.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229