En Söndagsmorgon

Nu känner jag mig lite wild and crazy........hahaha.Jag har precis klickat i en anmälan på P&R LC dressyr nästa Söndag..........😁

Jag har varken dressyrsadel eller kan program.....detta blir spännande. Något för andra att prata om sen för jag kommer GARANTERAT få sämst procent....😜

Men man får börja någonstans och det kan vara ett bra tillfälle att få en bedömning hur långt bort vi är ;-) Dressyr har ju aldrig varit "min grej" kan jag säga men va fan....vi får testa i alla fall. Misstänker att Lizza inte kommer att fatta ett enda dugg och troligen satsa på dressyrstaketet....hahaha.

Skrev precis till Ann att hon måste hjälpa mig denna vecka med programridning.....hur fasiken ska jag klara av att komma ihåg det?!? Jag som knappt kommer ihåg en hoppbana....ojojoj. Ja det blir ett bra tillfälle för andra att få sig ett gott skratt men det bjuder jag så gärna på ;-)

Om en stund ska jag iväg och ge en lektion och sen ska vi försöka få upp den sista masten på ridbanan. Igår va det så förbannat blött att vi inte ville köra på ridbanan. Men idag e det bättre och man får köra försiktigt. Sen är min plan att jag ska mäta ut vart alla stolp ska sitta till det blivande staketet runt ridbanan. Det är av stor vikt att vi även får upp det för om nån mån ska jag börja jobba med Tina och då vore det av säkerhetsskäl väääääldigt bra att vara på stängslat område ;-) 

Vi kommer ju att hämta hem en rundcorall som vi fått köpa (tack snälla).Men den ska monteras ned och köras hit vilket vi inte kommer att hinna med i brådrasket direkt.....några saker som har högre prioritet kan man säga ;-) Men den rudncorallen är verkligen "top-of-the-line" och det vi behöver göra är att lägga underlaget. Det finns belysning så fort vi får ut el.

Mm, nu ska jag hoppa i kläderna och morgonfixa i stallet och sen sticka iväg och ge lektionen. 

Vi får höras senare ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229