En svart katt.......fast en annan svart katt

Jaha nu verkar det som "Mördarkatten" flyttat in i vårt stall?!? Den har aldrig kommit så nära tidigare och idag har den varit inne och suttit på stallgången 2 ggr under kvällen.....Jag stod och ryckte manen på Biggis och hör att det knäpper i kattluckan och där sticker ett kolsvart katthuvud in och tittar sig omkring.Sen går det 10-5 sekunder och sen glider han in och sätter sig på stallgången. Jag stod helt knäpptyst på pallen och jag tror inte han såg mig men när jag sen "kissade" på honom så vände han på huvudet och tittade lite kort och sen sprang han ut. Sen for jag iväg en sväng och under tiden skickade maken detta kort till mig......

Han ser lite "ärrad" ut och kikar hungrigt mot kattluckan in till sadelkammaren ;-) Så himla konstigt att han helt plötsligt törs komma in och sätta sig i stallet. Förut har han sprungit så fort vi kommit ut på gårdsplanen och jag hinner knappt se honom innan han försvinner. Han har ju smugit runt här jättelänge men varit väldigt skydd. Ja vi får se om han är kvar i morgon bitti. Vi låser kattluckan för utgång,då kommer han in men inte ut så får vi se om han törs ta kontakt med oss när vi kommer nära. Troligen är det en okastrerad hankatt så det är väl därför han är på vandring. Missan kom också in i stallet när han va där och verkade inte alls rädd för honom så han kanske är orättvist beskylld..........det kan va så att Curre hållt honom på avstånd och nu när Curre är på vift så törs han komma lite närmare.....vi får se ;-)

Biggis fick vila idag. Han har inte vilat de senaste 8 dagarna så det var dags. Däremot i morgon ska det bli grisväder så då ska jag nog passa på att åka bort till ridhuset här borta för det va ledigt (?!?).

Elin har trimmat Aggish på ridbanan. Jag såg inte men det hade tydligen gått bra i alla fall.

Maken satte i de nya lysrören på ridbanan och nu jäklar blev det dag :-) Nu kan man till och med hoppträna kvällstid om man vill ;-)

Väntar på maten och även på Äpplepaj som maken fixat :-) Sen ska hästarna nattas och efter det ska jag nattas ;-) Magen har lugnat sig och det värsta höll sig till förmiddagen tack o lov.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229