En svävande vattentank.....

Märkliga saker dyker upp ibland ;-) Andra turen idag bjöd på en annorlunda upplevelse för Aggish. På grusvägen dök det plötsligt upp en traktor med en svävande vattentank i luften...den gungade sådär lagom mkt för att Aggish skulle få lite skit-slag.....hahaha. Nu var det dock en förståndig traktorförare som väldigt uppmärksamt hade sett oss långt innan vi såg honom så han hade kört av på sidan av vägen och stannat....dock hade inte den svävande vattentanken "stannat" ;-) Men vi tog oss förbi både jag och den "vita servetten" ;-) VI fick hålla högt tempo hela vägen för det är enda sättet att rida Aggish vid den tiden på kvällen då myggen börjar dyka upp. En hel del luftskutt,lite spansk trav men hem kom vi och fin kändes han trots allt hoppande hit och dit ;-)

Innan dess red jag och Lena en tur med Elliot och Biggi. Han tjurade inte lika mkt som vanligt....han kunde till och med gå bredvid Elliot och NÄSTAN med en noslängd framför.....hahahaha. Ja ni fattar varför jag nästan alltid rider honom ensam ;-)

Men eftersom vi bara skulle ta en lätt tur idag så kände jag att det var ok med "Följa John " ;-)

De har släppt ut kräken i den hagen som vi annars rider genom för att komma till "Bergens skog" så nu kommer vi inte kunna rida där förrns i tidigast September igen. Men det vet vi om för det går kräk där varje sommar. Förra året gick det ett gäng "töser" där och de var så himla väluppfostrade och försiktiga när vi red förbi, inget hoppiskutt och skenande alls..........i år är det såklart inte samma tjejer....verkar vara stutar i år.....och de är då INTE lika beskedliga ;-) Men det brukar bara ta 2-3 dagar så lugnar de ned sig sen. Vi brukar stanna och se vart de är i hagen och är de långt bort så ropar vi på dem.Det är bättre att de skuttar fram till tråden och sen står still innan man passerar. Det gick fint att gå förbi första rundan även om de upptäckte oss precis efter att vi gått förbi så då satte de fart vilket Biggi såklart noterade ;-)

När jag sen kom med Aggish så kom de i full sken när jag ropsde på dem men då stod jag på ganska långt avstånd och vöntade tills de stod still så Aggish tyckte ändå att det var ok. Han är annars ganska skraj för kräken eftersom han blev ordentligt skrämd för ett par år sen....det glömmer han INTE ;-)

Lena mockade lösdriften och laddade fodergrindarna innan hon åkte så jag blev faktiskt klar redan runt 20-tiden idag :-)

Nu ska jag inta sängen. Var uppe vid 4,30 i morse så det känns i kroppen ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer