En trött dag........

Men Kerstin va trött jag är i skallen idag....sista timmarna tog helt ut min mentala kraft.....

Man har ju blivit precis lika nördig som alla andra VBR:are.....hahaha, jag sitter i bilen på vägen hem och shiftar från höger till vänster så jag nästan glömmer bort att köra bil. Men nu jäklar börjar jag hitta den där lilla millimetern i bröstryggen....lycka :-) Men man måste vara jäkligt sträng och ärlig mot sig själv och inte bara tro att man är där i rörelsen.....här gäller det att verkligen ha prestationskrav på sig själv. Byter sida hela tiden när jag mockar också och försöker ta det jag klarar med vänster istället för höger.

Tänkte på det lite igår när jag trimmade Aggish......det där med att rakrikta...........man har ju alltid pratat om att det är svårt, det svåraste som finns...........det är väl inte ett dugg svårt?!? Sitter man helt i vertikal balans så är hästen rakriktad...PUNKT. Svårare än så är det inte. Det finns inget självändamål för hästen att inte gå rakt. Kolla på dem i hagen....inte fasiken skjuter de ut bogar till höger o vänster och inte rumpan heller?!? Så varför skulle de göra det när ryttaren sitter på? Jo för att ryttaren inte sitter rakt och i balans...........jodå jag har också varit där, jag har också "inbillat" mig att jag VISST sitter rakt, att jag VISST sitter i balans........idag VET jag att jag inte gjort det. Jag har fått kvittot på mina hästar :-) Inte ormar de sig nu....nä de är rakriktade och det är inte ens svårt. Plätt-lätt ;-)

Nu ska jag försöka hålla ögonen öppna 2 tim till och sen natta hästarna och sen dyka i säng. Det blir upp tidigt i morgon och rida och sen jobba kväll..............tvi för att jobba hela helgen.men jag ska inte klaga för jag har inte jobbat helg på år och dag faktiskt ;-)

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer