Enligt plan

Dagen har flutit på enligt plan....för en gångs skull. När jag va klar med stallet åkte jag och hämtade foder....dyyyyrt. Fick ta en sväng förbi människobyn på vägen också för att hämta upp ett par saker på Granngården.

Efter det åkte Lizza och jag till ridhuset där jag tömkörde henne. Jäääääklar så fin hon var och det är SÅ himla synd att jag inte kunde filma....svårt med tömmar i händerna😉

Sen har jag lyckats övertala maken att sätta lite plåt i stallet 😃 Han var faktiskt inte så himla svårövertalad trots allt. Så nu har vi satt plåt halvvägs i alla fall och dte blir stor skillnad när det blir tätt. Så vi får göra resten en annan dag.

Petig med rak skruvrad...nääääää inte ett dugg😉

I morgon jobbar jag 15-23 så jag rider på förmiddagen. Hade tänkt ta med Roxan till ridhuset på förmiddagen också men Ellen kommer först efter 13 så det funkar inte,det får bli en annan dag. Jag vill inte lasta henne ensam nu i början för "dörrarna" i lastbilen e så himla knepiga...man måste släppa hästen för att nå dem och jag vill inte sätta fast henne så att hon får möjlighet att "panika" heller. Så jag lugnar mig tills jag har hjälp med den biten.

Nu är det sovdags och i morgon bitti ska jag mosa Magnus klocka när den ringer om han inte stänger av den.....det gjorde han inte i morse så den ringde säker 100 ggr tills jag lessnade och gick upp. Han ställer den på 06.15 men han har nog aldrig gått upp då....jo nån gång men oftast får den ringa gång på gång tills klockan är typ 7.....

Men i morgon ska den tystas.😡

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229