Ett fynd igen....

Nu har jag gjort ett fynd igen :-) För 2 mån sedan fyndade jag ett WeatherBeeta Wick-dri Combo Cooler till Rox och hade gärna velat ha ett likadant till Lizza.Dock visade det sig inte finnas i varken storlek eller modell. Det finns utrikes men för en högre summa då såklart ;-) Men plötsligt dyker det upp ett exakt likadant på Tradera som är nytt och 165cm....hahaha,så nu fick jag tag i ett likadant till sist och dessutom billigt ;-)

(bild från Google)

Sen hittade jag ett nytt bett till Rox som jag tror hon kommer att gilla.Ska testa det idag är planen.

Har satt dit bettplattor också så det inte blir nypigt i mungiporna. I dag är planen att försöka hinna rida Rox innan jag åker och tränar Lizza vilket nog ska funka om det förbannade helvetesregnet bara kan försvinna.Dock simmar ridbanan (GIVETVIS) så vi får ta en skogstur. Passar iofs bra eftersom hon blev skodd i går så det ska bli spännande att se hur hon tar det nu när det inte ömmar i fötterna längre ;-) Kan bli lite "guppigt" istället när hon märker att det inte gör ont. Innan har det ju varit så att om hon blir FÖR stimmig så har man kunnat styra ut på grusvägen så blir hon genast lite mer cool...hahaha. Men nu e det slut med det ;-)

Ingen film idag heller.Ellen kommer hem på Söndag och ska på fest då så jag åker ensam med Rox också på Söndag. Kan va så att Ann kanske har tid och lust att hänga med ;-) Eller kanske sis är sugen.....:-) Vi får se.

Nästa vecka ska vi kolla Lizzas mun och göra en vetcheck på henne. Inte för att jag egentligen tror att det e något fel på henne men eftersom hon trilskades med Nadja sist så vill jag ändå vara heeelt säker. Tror dock att det har med hennes "sto-humör" att göra och hennes diva-later....;-) Men som sagt, gör jag en vetcheck så kan jag bortse från det sen. Hon har ju en vargtand som verkar irritera henne lite....så vi kollar upp den just in case också.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229