Feelgood häst

Biggis idag säger jag bara :-) Nu är han så jäkla häftig att rida och nu börjar jobbet betala sig ;-) SÅ himla fin i munnen och tryck i travet :-) Ska bli så spännande framöver nu när hans ork är bättre också.

I morgon ska de skos och på Tisdag kommer Åsa och går igenom kroppen på Biggis. Planen är att rida i morgon innan hovis kommer. Hinner nog rida en i alla fall och sen den andra när han skor nästa. Fyra som ska skos men två skos bara fram. Har longerat Lizza idag och inte en tillstymmelse till hälta?!? Hon va SÅ himla pigg och glad, bockade och pep och det var tydligt att hon saknat att arbeta. Vi slår på skor fram i morgon och rider igång henne så får vi se hur långt vi kommer........men klarar hon av att gå på böjt spår utan att vara ojämn så borde hon klara att vara promenad/skogsmulle i alla fall.......tiden får utvisa, jag MÅSTE verkligen ge henne en sista chans innan vi ger upp helt.

Här kommer första filmen från stallet :-) Håll till godo och har jag missat något så får ni skriva det så ska jag filma mer ;-)

Jobbar kväll i morgon men ska ändå hoppa i säng och försöka sova nu ;-)

Kaatjiing ;-)

  • Hästarna

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
Fia_Jungdalen,
Superfint stall 😍
nouw.com/fia_jungdalen
IP: 82.99.3.229