Fick så jag teg.....

Ja jag sa ju igår att det hade varit skönt att få låna någons barn för att kunna vabba.....;-) Jag sa också att maken hostat och snorat ett tag men att jag nog skulle klara mig från det.......eller så vakande jag i morse vid 03 med en huvudvärk från helvetet.......frossa och hela munnen var full av saliv och slem (ursäkta).........och sen fick jag spy ett par gånger. Sen låg jag vaken och trodde skallen skulle sprängas fram till 06. Insåg ,trots att jag trodde jag häll på att dö, att hästarna faktiskt skulle ut vid 7 så det var lika bra att fodra och släppa ut dem direkt.....släpade mig skakande ut och som tur var gick alla 3 ut snällt utan trams. Sen ställde jag klockan på 10 för att hinna mocka innan jobbet men jag var helt utslagen vid 10 och huvudet höll fortfarande på att sprängas.....illamåendet och frossan ska vi inte prata om så jag blev tvungen att ringa mig sjuk :-( Inte alls bra eftersom jag hade en del inbokat men de lovade att lösa saken. Sen har jag sovit hela dagen och nu har jag varit ute i stallet och gjort klart i alla fall. Det kom en foderkund och hämtade foder också och så tog jag faktiskt in hästarna. Biggi stod och hängde vid ledet så jag tog in alla och spolade benen och bytte täcken så nu står de inne och sussar. Lena kommer senare och nattar och jag ska gå och lägga mig (igen).

Har ringt jobbet också och sagt att jag kommer och jobbar i morgon kväll........hoppas nu för fasiken att det inte vänder IGEN.....men det tror jag inte. Det är typiskt min kropp att bli sådär akut sjuk i typ 24 tim och då får jag alla symptom som finns och sen är jag på benen igen. Hoppas kunna rida Biggi i alla fall i morgon förmiddag.....han bubblar nog rätt bra nu ;-) Aggish klarar bättre att vila även om jag helst hade velat få röra på honom men jag tror inte jag hinner det.

Så där fick jag så jag teg ;-) Men antagligen var det min vinterinfluensa så då är jag väl frisk resten av denna vinter ;-)

Kaatjiing ;-)


Gillar

Kommentarer

brieditiseventing
brieditiseventing,
Åh men fy! Krya på dig <3
nouw.com/brieditiseventing