"Fillers"

Tänk så förbannat svårt vissa saker ska vara.....letar hysteriskt efter en "hinderduk" men det FINNS INTE?!? Hööks hade en för några år sedan men har slutat sälja dem....varför då undrar man?!? Hur som helst så finns det en uppsjö av s.k. "fillers" om man letar utomlands. Dock verkar de inte ha kommit på att Sverige är ett "u-land" i den frågan....de hade nog kunnat lansera denna produkt här utan problem.

Det blir ju alltid lite extra bökigt att beställa det från ett annat land,oftast på grund av frakten. Men jag fattar bara inte att inget företag i Sverige hookat den idén att göra fillers?!?

http://jumpfillers.co.uk/

(bilderna är tagna från deras hemsida)

Tänk så himla smidigt att ha flera "fillers" istället för en jäkla massa bommar varenda gång. Ja det klart man har bommar också men det e så mkt smidigare att sätta upp "titt-hinder" med "fillers". Men nu kanske någon läser detta och hakar på och blir återförsäljare till dessa ;-) Att producera dem själv(med den kvalitén) är inte helt enkelt då plasten är färgad i original.

Hur som helst så får man nog sätta igång att bygga lite annat....typ övriga "fillers" som man kan ställa under hindrena. Ska göra en grind och ett par infångare...när jag har tid ;-)

Fick precis höra att ett ärende jag dragit igång gick bra....det blev "High-score" på det :-) Så himla skönt när man kan göra skillnad :-) Nu hoppas jag att det ger vederbörande en bra start på en fortsatt bra framtid.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229