Fina Aggish :-)

Lite "mellanväder" i dag, eller rättare sagt var det fint väder men det blåste satan och det var stenhårt på alla vägar...........dumt. Så jag åkte till ridhuset (ett annat) och tänkte lösgaloppera honom. Men jag började med att longera honom med longeringshjälpen. JAg vet att en del tycker att den inte är så bra men jag har en annan uppfattning, i alla fall då den sitter på Aggish. Visserligen sitter den i bettet men på honom är det bra. Eller det är så att han blir så jääääkla spänd och när han får ett lite tryck så släpper han genast ut halsen och lyfter ryggen. Han har greppat vad han ska göra helt enkelt. Jag tror att de måste vänja sig med den för att det ska fungera bra.

Han funkar super på den i alla fall. Som "vanligt" har han svårare i sitt vänstervarv men det är ämdå stor skillnad mot tidigare. HAn var superfin och avslappnad och hade bra tryck i sig hela tiden. Efter det fick han lösgaloppera lite men det blev inte så mkt för såklart kom det en till häst efter 5 min......

Sen har jag varit och hämtat kraftfoder och hade sis med mig som också skulle ha foder. Vi fikade en stund efter det och sen va det hem och röja av stallet.

Sen i kväll när jag tog in dem va ju Qsan för himla rolig.....jag tar nästan alltid in dem samtidigt vilket jag också gjorde i kväll. Så släpper jag Aggish i dörren och inbillar mig att han ska gå in i sin box men det gjorde han INTE. HAn gick på upptäcksresa i stallet så jag fick släppa in Qsan först i hennes box. Aggish står ju i första boxen och Qsan i andra. Så när jag släppt in henne i hennes box och Aggish stod längst ned i stallet och undersökte ett täcke som hängde där höll Qsan på att få en infarkt......hahaha. Hon for runt som en propeller i boxen och gnäggade. Jag vet inte vad hon trodde men uppenbarligen var hon övertygad om att Aggish skulle försvinna in i någon söm på täcket och aldrig mer visa sig....hahaha.

Men hon lugnade sig när han gick in i sin box i alla fall ;-)

I övrigt har jag inte gjort så mkt mer idag förutom mina 5 km. Har pratat med Ann i telefonen eftersom vi numer aldrig hinner ses....vi jobbar om varandra hela tiden.

I morgon blir det trim igen men tyvärr var det nån rackare som passade på att boka upp ridhuset hela förmiddagen nu i kväll :-( Så jäkla trist när man för en gångs skull är ledig på en förmiddag.....men så är det. MAn måste alltid ringa och kolla innan man åker dit för rätt som det är är det bokat.

Vi får se om jag åker till ett annat ridhus eller om jag åker ned efter lunch och rider. Linda ville följa med och kolla också och jag vet inte om hon kan på eftermiddagen. Det återstår att se ;-)

Ni får en liten filmsnutt på Aggish. Inte den bästa men jag är ingen professionell kameraman heller ;-)

Maken somnade i soffan vid 20.30 och nu har han vaknat till och förflyttat sig till sängen och sover redan......efter typ en ½ min ;-) Jag vet inte vad han gjorde på semestern som inte jag gjorde men han har varit som en zombie i 2 dagar nu ;-) Han kanske är piggare i morgon.....kanske.

Kaatjiing ;-)

Gillar

Kommentarer